Ekonomi

Sunrest Lifescience’ın Halka Arz Tahsisi Tamamlandı, 20 Kasım’da Başlıyor

NEW YORK – Sunrest Lifescience, İlk Halka Arz (IPO) tahsis sürecini tamamladı ve yatırımcılar artık tahsis durumlarını Skylinerta veya banka ve Demat hesapları aracılığıyla çevrimiçi olarak kontrol edebilecekler. Şirket, başarısız başvuru yapanlar için geri ödemelerin yarın başlayacağını ve hisselerin Cuma gününe kadar başarılı yatırımcıların Demat hesaplarına yatırılacağını duyurdu.

Merakla beklenen halka arz, Pazartesi günü NSE KOBİ platformunda başlatılacak. Bu gelişme, potansiyel yatırımcıların heyecanla onay beklediği odak noktası olan tahsis sürecinin bugün tamamlanmasının ardından yaşandı. T+3 uzlaşma normlarının uygulanması durumunda yaklaşan listeleme tarihi potansiyel olarak daha erkene alınabilir.

Yatırımcılar kendilerine pay tahsis edilip edilmediğini doğrulamak için Başvuru Numarası, Demat Hesabı veya PAN gibi çeşitli prosedürleri kullanır. Sunrest Lifescience’ın halka arzına ilişkin gri piyasa primi (GMP) +15 seviyesinde bulunuyor ve bu da ihraç fiyatı üzerinden 15₹’lik bir prim anlamına geliyor. GMP, hisse başına ₹99 civarında olası bir açılış fiyatına işaret ettiğinden güçlü yatırımcı iştahına işaret ediyor; bu, 84₹ olan halka arz fiyatından %17,86’lık bir artışı temsil ediyor.

Halka arz ile ilgili olayların sıralaması şu şekildedir: – Bugün: Tahsis tamamlandı ve kontrole hazır.- Yarın: Başarısız olan başvuru sahipleri için geri ödemeler başlıyor.- Cuma: Hisseler, başarılı başvuru sahiplerinin Demat hesaplarına yatırılacak.- Pazartesi: Hisselerin listelenmesi NSE KOBİ’nin halka arzı bekleniyor.

Olumlu GMP, Sunrest Lifescience’ın borsaya güçlü bir giriş yapacağını gösterdiğinden, yatırımcılar ve piyasa gözlemcileri bu gelişmeyi yakından izliyor.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

adilcevaz-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu