Ekonomi

Lovesac ve KidSuper ev tasarımı serisi için bir araya geldi

STAMFORD, Conn. – Modüler mobilyaları ve keseleriyle tanınan Lovesac Şirketi (NASDAQ: LOVE), konut konforunu avangart sokak stiliyle birleştiren sınırlı sayıdaki bir koleksiyonu piyasaya sürmek için moda markası KidSuper ile ortaklık kurduğunu duyurdu. Bu işbirliği, KidSuper’ın kurucusu Colm Dillane’nin benzersiz sanat ve tasarımını Lovesac’ın ürün yelpazesine taşıyarak geleneksel ev estetiğini yeniden tanımlamayı amaçlıyor.

Ortaklık, küresel yaratıcıların merkezi olan Brooklyn, New York’taki KidSuper Genel Merkezi’nin büyük açılışıyla aynı zamana denk geliyor. New York Moda Haftası’nın açılışını kutlamak için Lovesac, özel KidSuper tasarımına sahip sınırlı sayıda SuperSac üretti. Bu etkinlik, her iki markanın alışılmadık ahlakını birleştirmeyi vaat eden bir birleşmenin başlangıcını işaret ediyor.

Lovesac Kurucusu ve CEO’su Shawn Nelson, “KidSuper ile olan ortaklığımız, temel marka değerlerimizin ve geçen yılki başarılı 25. Yıldönümü kampanyası “Konforun Kurallarını Yeniden Yazmak” arkasındaki anlatının bir kanıtıdır. Geleneksel konfor ve ev tarzı tanımlarına meydan okumak, Lovesac markasını o zamandan bu yana farklı kılan şeydir. başlangıcı.”

Lovesac ve KidSuper’ın yaklaşan Sonbahar-Kış 2024 çalışma koleksiyonunun tüketicilere modaya uygun tasarım ve konforun benzersiz bir kombinasyonunu sunması bekleniyor. Lovesac’ın Anti Social Social Club ve Jeremy Scott gibi markalarla daha önceki ortaklıkları moda endüstrisindeki varlığını daha da güçlendirdi.

Şirketin ürün yelpazesinde Sactionals, Sacs ve Sactionals StealthTech Ses + Şarj Sistemi yer alıyor.

Bu haber The Lovesac Company’nin basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, bir editör tarafından çevrilmiş ve incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu