Haber

Eğlencenin rotası dönem boyunca değişmiyor: Küçükçekmece Belediyesi’nin 3. gençlik şenliği başlıyor

Küçükçekmece Belediyesi tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenecek olan Gençlik Festivali, binlerce genci ünlü sanatçı ve DJ’lerle buluşturmaya hazırlanıyor. Zeynep Bastık, Buray, Emre Aydın, İlyas Yalçıntaş, Gökhan Keser, Eypio, Ozbi ve birbirinden eşsiz isimlerin sahne performanslarıyla gençlere müzik ve eğlence dolu bir program sunacak olan festivale Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi ev sahipliği yapacak. 19-20-21 Ocak.

Başkan Çebi: 3 gün boyunca 12 konser ve kesintisiz müzik gençleri bekliyor. Dönem boyunca İstanbullu gençleri eşsiz bir festival deneyimi yaşamak için Küçükçekmece’deki ‘Gençlik Şenliği’ne davet eden Belediye Başkanı Kemal Çebi, “Gençlerin heyecanı ve coşkusuyla geleneksel hale getirdiğimiz 3 Gençlik Şenliğimiz” dedi. Dönem: Zorlu bir eğitim-öğretim döneminin ardından tüm öğrenciler için moral ve motivasyon dönemidir.

Küçükçekmece’de dönemi keyifli kılmak için gençlerin tercihleri ​​doğrultusunda eğlenip eğlenebilecekleri bir festival hazırladık. “Tüm katılımcılara sevdikleriyle birlikte eğlencenin ve müziğin keyfini çıkarmalarını diliyorum” dedi. Geçtiğimiz yıl İstanbul’un dört bir yanından 50 bine yakın genci ağırlayan festival, bu yıl yıldızlar geçidi düzenleyerek gençlere dönem boyu eğlenceyi ücretsiz sunacak.

Küçükçekmece Belediyesi ilçenin her yerinden konser alanına ring gezileri düzenleyecek. Gençlik Festivali ile ilgili detaylı bilgiler Küçükçekmece Belediyesi sosyal medya hesaplarından duyurulacaktır.

KONSER PROGRAMI:

Yer: Yahya Kemal Beyatlı Gösteri Merkezi

Kapı Açılışı: 17.30

19 Ocak 2024 Cuma

Güney Marlen

Ersin Show

Reaksiyon

Selam Douglass

Zeynep Bastık

20 Ocak 2024 Cumartesi

Ne münasebet

Ersin Show

Melis Fis

Özbi

Buray

21 Ocak 2024, Pazar

İlyas Yalçıntaş

Ersin Show

Gökhan Keser

Eypio

Emre Aydın

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu