Haber

Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ Valiliği önündeki Hükümet Caddesi’nde düzenlenen mitinge katıldı.

Erdoğan’ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Birleştirici bir anlayışla siyaset yapıyoruz. Biz de muhalefet gibi, oy tercihlerinde suçu seçmenlerde değil, her zaman kendimizde arıyoruz. Hangi siyasi partiye mensup olursa olsun seçmen bizim lütfumuzdur. CHP gibi vatandaşa “Siz elinizden geleni yapacaksınız, oyunuzu kullanacaksınız” diye kibirli bir dil kullanamayız. Halkımızı oy verme tercihlerinden dolayı aşağılamıyoruz. Depremzedelere sırf bize oy vermediler diye hakaret etmek istemiyoruz. Biz CHP’li belediye başkanları gibi ‘Oy yoksa hizmet de yok’ gibi tehditlerde bulunmuyoruz.

“Faturanın tamamını Kılıçdaroğlu’na koydular”

Beceriksizlik ve beceriksizlik onları o kadar ele geçirmiş ki, ellerini nereye koysalar sanki kuruyup çöküyormuş gibi. Vatandaşlarımız CHP’nin yönettiği yerlerde klasik belediye hizmetlerini almakta zorluk yaşıyor. Asfalt dökmemekle övünebilirler.

14-28 Mayıs seçim sürecinde ve sonrasında buna bir kez daha tanık olduk. Depremzedelerimize hakaret etmekten çekinmediler. Bir kez bile egolarını ayaklar altına alıp vatandaşları özeleştiri yapmadılar. Parmaklarını millete doğrultmadan önce kendilerine “Acaba nerede hata yapıyoruz?” diye sormadılar. Son seçim yenilgisinde tüm suçu, 13’üncü Cumhurbaşkanımız olarak nitelendirerek, çok övdükleri Kılıçdaroğlu’na yüklediler. Başta CHP olmak üzere muhalefetin tarihine baktığınızda bunun gibi sayısız skandalla karşılaşırsınız.

“TERÖR BARONLARINDAN DESTEK BEKLİYORLAR”

Anadolu halkını hiçbir zaman hizmete layık görmediler. Seçmenin kalbini kazanmak yerine her zaman kolay yolu seçtiler. Bazen vesayet merkezlerinden bazen de terör baronlarından yardım istediler. Kandil’deki terör liderleri aylardır bunlara oy istiyor. Tekirdağlı kardeşim Kandil’den oy isteyenlerin uzatmalarına oy verecek mi? Bunlara gereken cevabı sandıkta vermeye hazır mıyız?

Bunlarda demokrasiye bağlılık yoktur, istişare yoktur, milletten hatasından dolayı af dilemek gibi bir erdem yoktur.

Seçim meydanlarında tutulamayacak sözler verme erdemine sahip. Bir de iradesine el konulan vatandaşlarımızın korkutulması meselesi var.

“BİR SALDIRGAN YAKALANDI”

Dün yaşanan saldırıyı bir kez daha kınıyorum. Saldırıda yaralanan vatandaşımıza acil şifalar diliyorum. Türkiye’nin güvensizlik ortamına sürüklenmesine hiçbir şekilde izin vermeyeceğiz. Terör örgütlerine, şehir eşkiyalarına ve tüm alçaklara karşı mücadelemizi kararlılıkla sürdüreceğiz. Dün geçmiş olsun dileklerini ileten tüm siyasi parti liderlerine teşekkür ediyorum.

Saldırganlardan biri yakalandı. İnşallah diğerlerini de yakalarız.

Geçtiğimiz hafta 6 Şubat depreminin yıl dönümüydü. Depremzedelerimizin acısını yaşadık ve onların yanında olduğumuzu gösterdik. Hükümetimizin bölgeyi ihmal etmeyeceğini gösterdik. Tamamlanan evlerin kurasını çekerek vatandaşlarımıza teslim ettik.

‘EL ELE ELE VEREREK TEKİRDAĞ’I ÇIKARACAĞIZ’

Kentsel dönüşüm projelerini sabote ettiler. Kentsel dönüşümle kentlerini depreme hazırlamak yerine belediye yöneticilerinin gösteriler yaptığını gördük. Şehirleri depreme hazırlamak için somut bir adım atmıyorlar. 31 Mart’tan sonra hükümet ve yerel yönetim iş birliğiyle şehirlerimizi depreme hazırlayacağız. Tekirdağ’ı hep birlikte çalışarak ayağa kaldıracağız. Tekirdağ’da merkezi yönetim ve belediye el ele verecek ve Tekirdağ’ı ayağa kaldıracağız. 31 Mart seçimleri Tekirdağ için bir dönüm noktası olacak.

KAYNAK: HABER7

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu