Haber

Erol Dübek’ten ‘konut’ sözü

Erdoğan DEMİR (EDİRNE İGFA)
31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde Meriç Belediye Başkanı ve CHP Meriç Belediye Başkanı Adayı Erol Dübek, IGFA Edirne Temsilcisi Erdoğan DemirYerel seçimler öncesinde Meriç ile görüşerek, hakkında değerli açıklamalarda bulundu.

TÜM BELEDİYE LİDER ADAYLARIMIZA BAŞARILAR DİLİYORUM.

31 Mart yerel seçimlerinde belediye başkanlığına aday olan tüm arkadaşlarıma başarılar dileyerek başlayan Dübek, açıklamasına şunları söyledi: Halkımızın ve partimizin desteğiyle göreve geldik. Ben 5. dönem adayıydım, bu benim 7. adaylığım. İlçemde yaptıklarım belli, bundan sonra yapacaklarım seçim beyannamemiz ve daha önce yaptıklarımızı, yapmadıklarımızı anlatıyoruz. Şu anda Meriç’te bir ana su hattım var, uzunluğu 2 bin 800 metre ve bu hattı değiştirmeye çalışıyorum. Tekrar seçimi kazanma şansına sahip olursam ilk işim bu hattı tamamlamak olacaktır.

1.800 METRELİK YOLU ASFALTLAMAK İKİNCİ İŞİM OLACAK

İkinci olarak önceki belediye başkanının Karayollarına ait yolu Karayolları ağından çıkardığını belirten Dübek, konuşmasına şöyle devam etti. “ Uzunköprü’den Subaşı yolunun başlangıcına kadar olan 1800 metrelik yolun asfaltlanmasıdır. Belediyenin kaynaklarıyla bunu yapmak mümkün değil. Edirne veya İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin katkılarıyla bu asfaltı yenilemek istiyoruz.”

2025’TE OSB’Yİ MERİÇ’E KAZANDIRMAYA ÇALIŞIYORUZ

DübekAyrıca Meriç için iyi bir işe başladıklarını vurguladı ve dedi ki ” Geçtiğimiz çarşamba günü değerli valimizi ziyaret ettim. 2025 yılında Organize Sanayi Bölgesi kurulması konusunda Vali ile görüştüm. Bunun için çalışıyoruz.“söz konusu.

MERİÇ’E 94 TOKİ KONUTUNUN YANINDA 150-160 KONUT DAHA GELECEK

TOKİ’nin ilçedeki dar gelirli ailelere yönelik konut yapımının onun döneminde başladığını söyledi. Dübek: Bu inşaatlar benim dönemimde başladı, şimdi 94 ev yapılacak. Sayın Valimiz yeni konut için devreye girdi, 83 dönüm araziyi hazineden alıp TOKİ’ye devrettik. Meriç’e uygun projeyle konut da yapacaklar. 150-160 konut yapılması planlanıyor .” Şeklinde konuştu.

MERİÇ’İN YÜZDE 85’İ DOĞALGAZ İLE KULLANILDI

Dübek Meriç’in yüzde 85’inin doğalgaza erişimi olduğunu belirterek açıklamasını tamamladı. “ İlçemizde doğal gazımızın yüzde 85’i bitmiş olup, kalan kısımda çalışmalar devam etmektedir. Doğalgaz çalışmaları mart ayında başlayacak. Doğalgazın gelmesiyle birlikte halkımızın yaşam tarzı biraz daha değişti, kirli hava söz konusu değil. Sobalardan çıkan kirli dumanları görmüyoruz. Bu pislikleri sektörde göremiyoruz. Çöp konteynırlarımızın yanında soba küllerini görmüyoruz. Bu nedenle vatandaşlarımız çok mutlu. Ben ve meclis üyesi arkadaşlarım elimizden geldiğince ilçemizi kalkındırmak, geliştirmek için elimizden geleni yapıyoruz. Bu konuda ne gerekiyorsa seferber olmaya hazırız. 31 Mart seçimlerinde Meriç için tüm Meriçlilerden destek bekliyorum.

Dübekziyareti sırasında gösterdiği sıcak ilgi ve alakadan dolayı Demir’eTeşekkür etti.

Ütüziyaret nedeniyle DübekTeşekkür etti ve başarılar diledi:

pamukovaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu