Haber

Aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi ağır yaralandı

AKSARAY- Konya karayolu üzerindeki kavşakta iki otomobilin çarpıştığı kazada aynı aileden 3 kişi öldü, 2 kişi de ağır yaralandı. Hayatını kaybeden sürücü Seyit Ali Tarhan’ın (62) ilk eşi Dudu Tarhan’ın da 2017 yılında aynı kavşakta meydana gelen kazada hayatını kaybettiği belirtildi.

Kaza, saat 10.00 sıralarında Aksaray-Konya karayolu Bozcamahmut Kavşağı’nda meydana geldi. Seyit Ali Tarhan idaresindeki 03 DS 171 plakalı otomobil ile Dinemi Gökkaya’nın (36) kullandığı 68 AC 012 plakalı otomobil çarpıştı. İhbarla bölgeye jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kazada 4 çocuk babası sürücü Tarhan, eşi Meryem Tarhan (56) ve 5 çocuk babası ağabeyi Adem Tarhan (60) hayatını kaybetti. Diğer sürücü Gökkaya ve yanındaki Aysel Gökkaya (42) da ağır yaralandı. Yaralılar ambulanslarla Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.

HIZ GÖSTERGESİ TAKILDI 150’de Gökkaya’nın kullandığı aracın hız göstergesinin 150 kilometrede takılı kaldığı bildirildi. Öte yandan hayatını kaybeden Seyit Ali Tarhan’ın ilk eşi Dudu Tarhan’ın da 2017 yılında aynı kavşakta meydana gelen kazada hayatını kaybettiği öğrenildi.

Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu