Teknoloji

Vampire Survivors Addicts’in Seveceği Oyunlar

İlk çıkışıyla milyonların beğenisini kazanan ve inanılmaz bir popülerlik kazanan Vampire Survivors, şu sıralar en çok konuşulan yapımların başında geliyor. Bağımlılık yapan oynanışı ve size sunduğu onlarca seçenek ile kendi karakterlerinizi yaratmanıza olanak sağlayan Vampire Survivors, en yetkin isimlerden biri olsa da çeşitliliğin tek ismi değil. Bu listemizde Vampire Survivors hayranlarının oynayabileceği yapımlara değineceğiz.

1. Brotato

Brotato, bir oyun döngüsü olarak Vampire Survivors gibidir. Üzerinize gelen düşman dalgalarını öldürmeye ve olabildiğince uzun süre hayatta kalmaya çalışıyorsunuz ve bu çaba sırasında edindiğiniz beceri ve silahlarla karakterinizi güçlendirmeye çalışıyorsunuz. Oyunu patates olarak oynadığınızı da eklemeyi unutmayalım.

2. Lazarus Projesi

Vampire Survivors’ı sevdiniz, ancak daha çağdaş görünümlü ve bilim kurgudan ilham alan bir versiyon mu arıyorsunuz? O halde Lazarus Projesi tam size göre. Amacınız türün diğer oyunlarında olduğu gibi üzerinize akın eden düşmanları öldürmek olsa da Project Lazarus hem görünümü hem de verdiği bilimkurgu havası ile yenilikçi yapısını kısa sürede belirliyor.

3. Şafağa 20 Dakika

20 Minutes Till Dawn tıp dünyasının en beğenilen ve yenilikçi isimlerinden biridir. Vampire Survivors’ın en büyük farkı, oyunda çekimlerin otomatik olarak değil tarafımızca manuel olarak yapılmasıdır. Oyun aynı zamanda stilistik görselliği ile de ön plana çıkıyor.

4. Bir Ödül

Bounty of One, görsel olarak vahşi batıya odaklanmasıyla öne çıkıyor. Bir kanun kaçağı olarak arandığınız Bounty of One’da sizi yakalamak isteyen herkesi yok etmeli ve bu perili diyarda hayatta kalmaya çalışmalısınız.

5. Barbar

Bardbarian bu listedeki en eski isimlerden biridir ve oynanış açısından Vampire Survivors’ın atasıdır. Önünüze çıkan düşmanları öldürüp bir kuleyi koruduğunuz oyun, özellikle türü seven ama farklı şeylere de göz atmak isteyen oyuncular için çok uygun.

6. Minik Haydutlar

Tiny Rogues, temel oynanış mantığı olarak Vampire Survivors ile aynı olsa da ilerleme açısından farklı bir yapıya sahip. Tiny Rogues’da 10 farklı temalı odayı temizlemeye çalışıyoruz, bir odayı temizlediğimizde diğerine geçiyoruz. Oyun sırasında temizlikten elde ettiğiniz kaynakları öldüğünüzde harcayabilir ve bir sonraki seferiniz için yeni yükseltmeler ve yetenekler alabilirsiniz.

7. Bekçi: Tutulma

Gatekeeper: Eclipse, oyuncuya iki farklı oynanış modu sunan ve Vampire Survivors’ın getirdiği modeli bilim kurgu ile harmanlayan bir yapım. Özellikle görselliği ile dikkat çeken yapım, oynanışı ile de oyuncuların ilgisini çekiyor.

8. Büyü Kitabı İblis Avcıları

Spellbook Demonslayers özellikle müziği ile aklınızı başınızdan alacak bir yapım. Bir yandan Spellbook Demonslayers, yolunuza çıkan yüzlerce iblisle yüzleşirken dinleyebileceğiniz müziği ve hızlı ritmiyle kesinlikle göz atmaya değer Vampire Survivors’tan ilham alan bir yapım.

9. Sadece Kral

Just King, farklı ırkları bir araya getiren ve geleceği çok parlak olan bir yapım. Satranç ve kule savunma gibi çeşitlerden ilham alan ve bunları ilginç bir şekilde bir araya getiren yapım, oynaması pahalı olan oyunlardan biri.

10. Ruh Taşından Kurtulanlar

Soulstone Survivors, bu listedeki en farklı ve benzersiz isimlerden biridir. Özellikle görsel olarak 2D değil 3D grafikler üzerine kurulu oyunda farklı kümeler oluşturarak düşmanlarla mücadele ediyor ve takımımızı zafere ulaştırmaya çalışıyoruz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

- -
Başa dön tuşu