Haber

Ukraynalı kadın ve Mısırlı erkek Milano’da metroda seks yaptıkları gerekçesiyle gözaltına alındı

Tgcom24 televizyonunun haberine göre, Milano’da 52 yaşında Ukraynalı bir kadın ve 19 yaşında Mısırlı bir erkekmetro asansöründe cinsel çekim gerekçesiyleCarabinieri (jandarma) tarafından gözaltına alındı.

Habere göre, metronun kırmızı hattında görev yapan görevliler, Loreto Meydanı ile aynı adı taşıyan metro istasyonunun peronunu birbirine bağlayan asansörün çalışmadığını anlayınca bir terslik olduğunu hissederek kolluk kuvvetlerine haber verdi. Jandarma, karakol bekçisiyle birlikte asansörün kapılarını açarak söz konusu çifti gördü.

Hem erkek hem de kadın toplum içinde uygunsuz davranıştan gözaltına alındı. Gözaltına alınanların daha önce çeşitli suçlardan polis tarafından yakalandıkları için Milano jandarmaları tarafından tanındıkları ortaya çıktı.

İtalyan Ceza Kanunu’na göre, halka açık yerlerde uygunsuz davranışlar 5 ila 30.000 avro arasında para cezasıyla cezalandırılıyor. Ancak Ekim ayında 3 ay ortasında değiştirilen hapis cezasının daha önce öngörülen 3 yıla çıkarılmasını öngören yasa tasarısının meclis onayına sunulduğu biliniyor. Bu tür hatalar için.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu