Ekonomi

Ripple’ın geleneksel konferansı öncesinde XRP ile ilgili spekülasyonlar artıyor

Investing.com – DalgalanmaXRP tokeni yeni haftaya hızlı bir başlangıç ​​yaptı ve hafta sonu başlayan yükseliş hareketinde yaklaşık %20 artış göstererek 0,73 dolara yükseldi.

Bugünkü süreçlerde XRP daha çok satıcıyla birlikte hareket etti ve 0,68 dolara kadar düşüş gördü. Kripto paralarda yarın başlaması planlanan Ripple Swell konferansı öncesi dalgalı seyir dikkat çekiyor. Konferansın gündeminde stabilcoinler, tokenizasyon ve merkez bankası dijital para birimleri gibi fintech odaklı konular yer alırken piyasa katılımcıları, konferansta Ripple yöneticilerinin Blockchain şirketi hakkında önemli açıklamalarda bulunabileceği yönünde dedikodular yaymaya başladı. Bu söylentilerin başında sosyal medyada konuşulmaya devam eden Ripple’ın halka arz başvurusu hakkında açıklama yapma ihtimali yer alıyor.

Hafta sonu sosyal medyada hızla yayılan Ripple’ın adı XRP’dir. SEC’e Bunun muhtemelen muhalefete karşı kazanılan son zafer olduğuna dair spekülasyonlar yayıldıkça hızla 4 ayın en yüksek seviyesine yükseldi. Bazı uzmanlar yatırımcıları XRP’nin söylentilere dayalı yükselişine karşı uyarıyor. Ancak piyasa yorumcuları bu konuda ikiye ayrılıyor. Bazı iyimser yorumcular XRP’nin yükseliş potansiyelini koruduğuna inanırken, kripto para biriminin kısa sürede 1 dolar bandına adım atma potansiyeline sahip olduğunu düşünüyor. Kripto para konusunda temkinli davrananlar son yükselişin ardından 0,55 doların altına bir geri çekilmenin mümkün olduğunu düşünüyor.

Kripto para biriminin hafta sonu piyasa ortalamasının üzerinde talep görmesini sağlayan son gelişmelerin ardından Dubai’de düzenlenecek Ripple Swell konferansı artık XRP gündemini ele geçirdi.

8 – 9 Kasım tarihlerinde düzenlenmesi planlanan Ripple Swell konferansı ekonomi, finans, regülasyon ve Blockchain alanlarından birçok uzmanı bir araya getirecek. Ripple’ın konferans sırasında halka açılma niyetini duyurması XRP için önemli bir katalizör olabilir. Ancak mevcut grafik, yatırımcıların artık son söylentilere göre fiyatlama yapmadığını gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu