Yaşam

Aldatmak 10. Bölüm İzleme Ekranı: Aldatmak Son Bölüm Tek Parça Full İzle

ATV ekranlarının büyük ilgi ile takip edilen dizisi Aldatmak, dün akşam yeni kısmı ile ekranlara geldi. Başrollerinde Vahide Perçin, Ercan Kesal ve Mustafa Uğurlu’nun yer aldığı dizi, sevenleri tarafından heyecanla takip ediliyor. Aldatmak’ın son kısmını kaçıranlar yahut Aldatmak son kısmını tekrar izlemek isteyenler için; Aldatmak 10. kısım tek kesim full izleme ekranı.

ATV’nin yeni dizilerinden Aldatmak, her Perşembe olduğu üzere dün akşam da yeni kısmı ile seyircisinin karşısına çıktı. Son kısımda yaşananlar ise heyecanla takip edildi.

Aldatmak Son Kısımda Ne Oldu?

Güzide, geçirdiği trafik kazası sonrasında ağır bakıma kaldırılmış ve hayata tutunmaya çalışmaktadır. Tarık, Ozan ve Oylum annelerine yaşattıklarının pişmanlığı ile güzel bir haber beklemektedir. Annesine her şeyi tüm doğruluğu ile anlatmaya karar veren Oylum, gelen haberle yıkılır. Palavra söylediği için pişmanlık duyan Oylum’u geleceği ile ilgili de sürpriz gelişmeler beklemektedir. Tolga, Oylum’u yeniden yalnız bırakmaz takviye olur. İkili giderek daha da yakınlaşır. Annesini kaybetme korkusu ile karşı karşıya kalan Ozan, babasıyla hastanede bir tansiyon yaşar. Ozan’a yardım eli Oltan’dan gelir. Tarık’ın, Güzide’yi kaybetme niyeti aklını karıştırmıştır. Mevt korkusu ile karşı karşıya kalan Yenersoy Ailesi hayatlarını tertibe sokmaya çalışırken yeni yanılgılarla karşı karşıya kalacaktır.

Aldatmak 10. Kısım İzleme Ekranı

ALDATMAK SON KISIM TEK MODÜL FULL İZLE

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu