Haber

MSB Acı Haberi Duyurdu: 2 Günde 5 Şehit

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde bugün teröristlerin düzenlediği hücumda 2 asker şehit oldu. Tıpkı bölgede dün düzenlenen terör hücumunda da 3 asker şehit olmuştu.

2 Günde 5 asker şehit oldu

Irak’ın kuzeyindeki Pençe-Kilit operasyonu bölgesinden peş peşe acı haberler geldi. Dün teröristlerin düzenlediği hücumda 3 askerin şehit olmasının akabinde, bugün tekrar teröristlerin düzenlediği taarruzda 2 asker şehit düştü, 3 asker yaralandı.

‘Üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır’

Saldırıyla ilgili Milli Savunma Bakanlığı’ndan (MSB) açıklama yapıldı. Açıklamada şöyle denildi: “Pençe-Kilit Harekâtı bölgesinde 26 Kasım 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensupları tarafından açılan taciz atışı sonucu iki kahraman silah arkadaşımız şehit olmuş, üç kahraman silah arkadaşımız da yaralanmıştır. Yaralılarımız derhal hastaneye sevk edilerek tedavilerine başlanmıştır. Bizleri derin bir acı ve hüzne boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allahtan rahmet, kederli ailelerine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır, yaralılarımıza da açılan şifalar dileriz.”

Pençe-Kilit operasyonu bölgesinde dün teröristlerin düzenlediği taarruzda Teğmen Duabey Onur Öztürkmen, Uzman Çavuş Mustafa Yıldız ve Kontratlı Er İsmail Ünal şehit olmuştu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu