Haber

Okulda öğretmene şiddet iddiası: 14 yaşındaki çocuğa düdük yumruk

Öğretmen ve MAB’ın, Ankara’da bir lise 9’uncu sınıf öğrencisi olan 14 yaşındaki Ö.MK’ye sınıfta ıslık çaldığı gerekçesiyle şiddet uyguladığı iddia edildi.

Ankara Pursaklar Borsa İstanbul Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 9’uncu sınıfta öğrenim gören 14 yaşındaki Ö.MK, hakarete uğradığı ve darp edildiği gerekçesiyle 18 Ekim Çarşamba günü polise şikayette bulundu. İngilizce öğretmeni MAB’den şiddet gördü ve darp raporu aldı.

Kısa Dalga’dan Esra Tokat’ın haberine göre;Çocuk Şube Müdürlüğü’ne giderek anne ve babasına şikayette bulunan Ö.MK, “Öğretmenim beni boğazımdan tuttu, duvara yasladı, ensem ve yüzüme defalarca yumruk attı. “

Saldırı raporunda, “Şahsın boynunun orta hattının sağ tarafında ve sağ kulağın kulak kepçesinde çok sayıda yaygın hipermetik alan var.” Sağ kaş ucundan saç başlangıcına kadar uzanan bölgede aşınma mevcut. Alnın orta hattında çok sayıda sıyrık vardır. Sol kulağın önünde 2X3 cm’lik aşınma mevcut. Sağ omuz ön kısmında 2×2 cm lik aşınma mevcut. Geçici tıbbi müdahale ile çözülebileceği belirlendi.

‘BAZI SORUNLAR VAR AMA İNCELENEN KADAR DEĞİL’

Kendisine yönelik şiddet iddialarına ilişkin konuşan MAB öğretmen, “Bu konuyla ilgili bir yorumumuz yok, birileri böyle söyledi. Öğrenciyle ilişkimiz var yani sorunumuz var ama o kadar da değil” dedi. Anlatıldığı gibi ya da abartıldığı gibi. Bazı sorunlarımız var ama maalesef.” (KAYNAK)

kemalpasa-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu