Haber

İzmir’deki Lunapark Kazasından Yeni Görüntüler Ortaya Çıktı

İzmir’in Buca ilçesinde, lunaparkta salıncağın kapanmaması nedeniyle meydana gelen kazaya ilişkin yeni görüntüler ortaya çıktı. 6 kişinin yaralandığı olay anında salıncakta bulunan bir vatandaş panik anını saniye saniye kaydetti.

Olay, 2 Ağustos günü saat 23:00 sıralarında 29 Ekim Mahallesi 2205 Sokak üzerinde bulunan bir lunaparkta meydana geldi. Tezlere göre lunaparka eğlenmek için gelen vatandaşlar salıncağa bindi. Bir süre dönen salıncak alçalırken kapanmadığı için yanındaki ağaca çarptı. Bu sırada salıncakta bulunan vatandaşlar büyük panik yaşarken, ihbar üzerine jandarma ve 112 Acil Sağlık ekipleri adrese sevk edildi. Olayda hafif yaralanan 6 kişi ambulanslara alınarak çevredeki hastanelere kaldırıldı. Tedavisi tamamlanan yaralılardan bir kısmının taburcu edildiği öğrenildi.

Kazadan yeni görüntü

Kaza anına ait yeni görüntüler de ortaya çıktı. Kaza anında salıncakta bulunan ve yaralı olarak kurtulan bir vatandaşın tedirgin olduğu anlarda anbean kaydedildi. Görüntülerde, salıncakta bulunan kişilerin ağaca çarparak, salıncağın yere düşmesiyle sağa sola savrulduğu anlar yaşandı. Salıncaktaki vatandaşların endişeyle bağırdığı anlar, maktulün cep telefonu kamerasına da yansıdı. – İZMİR

haber-finike.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu