Haber

7 Eylül’de Yaşanan Son Dakika Magazin Haberlerini ve Güncel Magazin Olaylarını Anlatıyoruz!

‘Güncel magazin haberleri neler? Bugün magazin dünyasında hangi ünlü isimler çok konuşuldu?’ Gibi sorularınıza cevap verecek tüm haberlerin bağlamına sizi dahil edebiliriz…?

1. Başarılı oyunculuğuyla pek çok projeye imza atan Yeşim Ceren Bozoğlu, erkeklerle ilgili sözleriyle sosyal medyada çok konuşuldu.

2. Bildiğiniz gibi ünlü müzisyen Seda Sayan’ın geniş bir hayran kitlesi var. Sosyal medyada yakından takip edilen ekranların sevilen yüzü Seda Sayan, konserlerine ara vermeden devam ediyor. Sayan, son konser verdiği Menemen’de engelli taraftara yaptığı jestle herkesi duygulandırdı.

3. Influencer Ezgi Fındık, Instagram hikayesinde çarpık halıyla çekilmiş fotoğrafını paylaştı. Photoshop’un ayarını kaçırdığını fark eden Ezgi, kısa sürede bu fotoğrafı sildi ancak dikkatlerden kaçmadı.

4. Survivor 2024 yılında All Star olarak ekranlarda olacak. Yani daha önce katılan ve ismi hafızalarımıza kazınan pek çok ünlüyü yeniden ekranlarda izleyeceğiz. Bu isimlerden biri de karakteri, performansı ve çarpıcı açıklamalarıyla gündemde sıklıkla karşılaştığımız ve 4. kez Survivor’a katılacak olan Nagihan Karadere oldu. Bu açıklamanın ardından sosyal medyada tepkiler uzun sürmedi.

5. TRT 1’de 2 sezon yayınlanan Teşkilat dizisinde rol alan Deniz Baysal, takımdan ayrıldı ve yerine Aybüke Pusat getirildi. Ancak Pusat’ın gelişi büyük bir tesadüftü. Çünkü Deniz Baysal daha önce Pusat’ın takımdan ayrıldığı bir diziyle anlaşmıştı.

6. Geçtiğimiz aylarda hamile olduğunu açıklayan Kourtney Kardashian, hastane paylaşımıyla hayranlarını korkutmuştu. Kourtney Kardashian, bebeğinin anne karnında ameliyat olduğunu duyuran bir gönderi paylaştı.

7. Kısmetse Olur Aşkın Gücü programıyla üne kavuşan Yaren Dağ, sunuculuğunu Gökhan Çınar’ın yaptığı Katarsis programına konuk oldu. Çocukluğunu, gençliğini ve program sürecini anlatan Yaren, yaşadığı zorlukları tüm çıplaklığıyla anlattı.

8. Garip kıyafetleriyle gündemde olan Kanye West ve eşi Bianca Censori, İtalya’da görüntülendi. Bianca Censori’nin transparan tulumunu yastıkla örttüğüne dair çok fazla konuşma vardı.

9. 2017 ve 2018 yıllarında Survivor’a katılan milli atlet Sabriye Şengül bir süredir ortalıktan kaybolmuştu. Geçirdiği estetik ameliyatla bambaşka bir insana dönüşen Şengül’ün dönüşümü görenleri hayrete düşürdü.

10. 48 yaşındaki ünlü oyuncu Leonardo DiCaprio’nun özel hayatı oldukça hızlı! Geçtiğimiz yıllarda 25 yaşına giren sevgililerinden ayrıldığı iddia edilen Leonardo DiCaprio, bu yaş kuralını üst üste birkaç kez bozarak gündemimize gelmişti. Gigi Hadid’le flört ettiği söylenen DiCaprio bu kez evli bir İtalyan modelle yakalandı!

11. Serenay Sarıkaya, Netflix yapımı Kimler Geldi Kimler Geçti dizisiyle bu aralar dijitale dönmeye hazırlanıyor. Dizi setini de sık sık paylaşan Serenay Sarıkaya, rol arkadaşı Hakan Kurtaş’la sosyal medyanın gündemi oldu. Bazıları bu bakışı sevgi dolu buldu, daha doğrusu…

12. Yaptığı kapaklar ve paylaşımlarıyla her zaman gündemde olan Zeynep Bastık, son dönemde yeni ilişkisiyle magazin dünyasında da adından söz ettirmeye başladı. Bastık ve bu kez “Çok güzelsin” diyen bir hayranına verdiği yanıtla gündem oldu!

13. Filenin Sultanları, geçtiğimiz günlerde Avrupa Şampiyonu olarak hepimize tarifsiz bir gurur ve memnuniyet yaşattı! Takımın yıldızı Hande Balâdın’ın doğum günü final sevinciyle aynı güne denk gelirken, arkadaşları da doğum gününü sahada “Doğum günün kutlu olsun Hande” sözleriyle kutladı. Hande Baladin arkadaşlarıyla kutlama yaptı. Hande’nin doğum günü paylaşımları gündemdeydi.

14. Başarılı bir kariyere sahip olan ve güzelliğiyle herkesi büyüleyen Burcu Esmersoy, geçtiğimiz günlerde İtalya’da Nazım Akmandil ile evlendi. Burcu Esmersoy, düğündeki keyifli anlarından bazılarını Instagram hesabından paylaştı.

15. 83 yaşındaki dünyaca ünlü aktörün, 29 yaşındaki kız arkadaşından haziran ayında bebek sahibi oldu. Nisan 2022’den bu yana birlikte olan çiftin geçtiğimiz günlerde ayrılık haberi geldi.

16. Sosyal Medya Fenomeni Selin Ciğerci son yılların yükselen isimlerinden biri. Kendi adını taşıyan kozmetik markası ve güzellik merkezleriyle öne çıkan Ciğerci, son yıllarda varlıklarıyla da her zaman gündemde. Ciğerci geçtiğimiz günlerde Amerika’da aldığı evi paylaştı.

17. Sosyal medya paylaşımlarıyla sürekli gündemde olan Şahan Gökbakar, geçtiğimiz günlerde kendisini Ti’ye atarak yeni saç bölümünü takipçileriyle paylaştı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu