Haber

İzban grevde mi? 2 Ağustos İzmir metrosu, tramvay çalışıyor mu?

İzban grevde mi? 2 Ağustos İzmir metrosu, tramvay çalışıyor mu? merak ediliyor. İzmir Büyükşehir Belediyesi şirketlerinin patronları sendikası olan Sosyal Demokrat Halk Patronları Sendikası’nın ortasında gerçekleşen 625 çalışanı ilgilendiren TİS görüşmelerinde anlaşma sağlanamamasının ardından İzmir metro ve tramvay çalışanları greve gitti. .S. Tamam, İzban grevde mi? 2 Ağustos İzmir metrosu, tramvay çalışıyor mu?

2 AĞUSTOS METRO, TRAMVAY ÇALIŞIYOR MU?

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç, 625 metro ve tramvay çalışanının katıldığı toplu iş görüşmelerindeki olumsuzluk nedeniyle 2 gündür durdurulan metro ve tramvay seferlerinin bugün sabah saatlerinde yeniden faaliyetlerine başlayacağını duyurdu. İki gün süren grevde metro ve tramvayların kullanım dışı kalması şehir içi trafiğinde aksamalara neden olurken, otobüs durakları ve caddelerde yoğunluk yaşandı.

İzmir’de 625 metro ve tramvay çalışanının katıldığı toplu iş sözleşmesi görüşmelerinde yaşanan aksilik nedeniyle iki gün önce metro ve tramvay seferleri durdurulmuştu. İki gün süren grevde metro ve tramvayların kullanım dışı kalması şehir içi trafiğinde aksamalara neden olurken, otobüs durakları ve caddelerde yoğunluk yaşandı.

“TEŞEKKÜR EDERİM ÇOK MUTLUYUM”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, metro ve tramvay çalışanlarının sosyal medya hesabından yazılı açıklama yaptı. Soyer, “Allah’a çok şükür çok mutluyum. Metro ve tramvaylarımız yarın sabah itibari ile tekrar çalışmaya başlıyor. 2 gündür yaşanan büyük sıkıntılar bittiği için çok mutluyum. Tüm İzmirlileri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.” .” sözlerini kullandı.

Çok teşekkür ederim… Çok mutlu oldum…

Metro ve tramvaylarımız yarın sabahtan itibaren yeniden çalışmaya başlıyor.

2 günün büyük acıları bittiği için çok mutluyum.

Tüm İzmirlileri sevgi ve saygıyla selamlıyorum.

— Tunç Soyer (@tuncsoyer) 1 Ağustos 2023haberaslanapa.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu