Yaşam

Hayko Cepkin 19 Mayıs’ta Lüleburgaz’da!

19 Mayıs Lüleburgaz’da Kongre Meydanı’nda Hayko Cepkin konseri ile kutlanacak. Saat 21.00’de başlayacak konserde Lüleburgazlılar 19 Mayıs coşkusunu hep birlikte yaşayacak. Öte yandan her yıl olduğu gibi 18 Mayıs akşamı onbinlerce kişi ellerinde ulu Türk bayrakları ile bağımsızlık yürüyüşünü gerçekleştirecek.

Lüleburgaz Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı Türkiye’nin sevilen rock müziği sanatçısı Hayko Cepkin’in konseriyle kutlayacak. Saat 21.00’de Kongre Meydanı’nda gerçekleşecek konserde Lüleburgazlılar 19 Mayıs coşkusunu unutulmaz bir konserle yaşayacak. Öte yandan Lüleburgaz Belediyesi, Lüleburgaz Kent Konseyi Gençlik Meclisi ile birlikte 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı etkinlikleri kapsamında da dolu dolu bir etkinlik programı hazırladı.

Kongre Meydanı Hayko ile tezahürat yapacak!

Türkiye’nin sevilen rock sanatçılarından Hayko Cepkin, 19 Mayıs akşamı saat 21.00’de Kongre Meydanı’nda sahne alacak. Muhteşem sahne performansıyla unutulmaz bir gün geçirmesi beklenen Hayko Cepkin Konseri’nde Kongre Meydanı tarihi günlerinden birini yaşayacak.

İstiklal ateşi hiç sönmeyecek!

Lüleburgaz Belediyesi’nin klasikleşmiş İstiklal Marşı bu yıl da yapılacak. 18 Mayıs akşamı saat 22:00’de Kongre Meydanı’nda toplanacak olan onbinlerce Lüleburgazlı, ellerinde Türk bayrakları ile yürüyüşler eşliğinde Edirne Bayırı’na yürüyecek.

18 Mayıs’ta gençler sahnede!

Ayrıca 18 Mayıs akşamı bağımsızlık yürüyüşü öncesi Lüleburgazlı genç sanatçılardan oluşan “Grup Kepir” ve “Kent Konseyi Gençlik Meclisi Grup Raf” konserleri verilecek. Saat 21:00’de Kongre Meydanı’nda genç grupların konserleri verilecek.

Kuvay-i Nationala Destanı 17 Mayıs’ta LYSA’da!

Utku Çorbacı’nın yönettiği ve Lüleburgaz’da sahnelediği her oyunda kapalı gişe oynayan Kuvayi Nationala Destanı oyunu, 17 Mayıs’ta Lüleburgaz Yıldızlar Sanat Akademisi Cahit Irgat Salonu’nda yeniden seyirciyle buluşacak. Maçı izlemek isteyen izleyiciler, ücretsiz davetiyelerini Aktiflik.luleburgaz.bel.tr adresinden alabilecekler.

19 Mayıs haftası için tam program!

Lüleburgaz Belediyesi’nin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik Haftası’nın tam programı şöyle:

17 Mayıs Çarşamba

20.30 – Kuvay-ı Millia Destanı Oyunu – Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi

18 Mayıs Perşembe

21.00 – Küme Kepir Konseri

21.30 – Kent Konseyi Gençlik Meclisi Küme Raf Konseri

22.00 – İstiklal Marşı – Başlangıç: Kongre Meydanı Bitiş: Edirne Bayırı

19 Mayıs Cuma

14.00 – Gençlik Haftası Satranç Şenliği – Lüleburgaz Yıldızları Bayanlar Akademisi

21.00 – Hayko Cepkin Konseri – Kongre Meydanı

21 Mayıs Pazar

21.00 – Çağdaş Dans Gösterisi – Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi

22 Mayıs Pazartesi

18.00 – Atatürk Sözleri ve Milli Bayramlar adlı resim/fotoğraf standının açılışı – Lüleburgaz Yıldızları Sanat Akademisi

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

altintashaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu