Haber

Ertuğrul Doğan’dan iddialı sözler: Hedefimiz zirveye çıkmak

Trabzonspor Kulübü Başkanı Ertuğrul Doğan, yeni teknik direktör Abdullah Avcı ile yeniden zirveye çıkmayı hedeflediklerini söyledi.

Kuzey Yıldızı Trabzonspor Derneği’nin etkinliğine katılan Doğan, basına yaptığı açıklamada şunları söyledi: “Abdullah Hoca’yla şampiyonluklar yaşadık, kupalar kazandık. Planımız aynı süreci tekrarlamak, yeniden başarıya ulaşmak. Hocanın da bizim de aklımızda bu var. İnşallah bu yıl da olduğu gibi tüm camia bir araya gelir. Şampiyon olduk, taraftarımızla, derneklerimizle, yönetimimizle aynı saftayız.” Amacımız Trabzonspor’u zirveye taşımaktır.”dedi.

“Hataların olmadığı bir dönem diliyorum”

Pendik maçı sonrasında bir açıklama yaptım. Aynı fikirlerim devam ediyor, değişen bir şey yok. Umarım milli aradan sonra daha iyi bir şekilde geri dönerler. Çünkü bazı kusurların aslında hata olmadığını, bazı şeylerin ise görülüp verilmediğini düşünüyorum. İnşallah gelecekte bunları yaşamayız. Söylediklerim sadece bizim için değil, özellikle tüm Anadolu kulüpleri için geçerli. Umarım bu aksaklıkların yaşanmadığı bir dönem olur.

“Hedefimiz gençler”

Derneğimiz 1999 yılından bu yana Trabzonspor’un tek delege derneğidir. Trabzon Üniversite Öğrencileri Birliği ve gençlik kollarından oluşan en güçlü sivil toplum kuruluşuyuz. Hedefimiz gençler. Bundan sonra gençlerle birlikte Trabzonspor’a hizmet etmek istiyoruz. Trabzonspor’a İstanbul’dan hizmet etme hırsımız var. Trabzonspor’un birlik ve beraberliğini sağlamak için çalışmaya devam edeceğiz.

“Gayrimenkullerimizi değerlendirmeye çalışıyoruz”

Daha sonra bordo-mavili taraftarların sorularını yanıtlayan Ertuğrul Doğan, gelir getirecek önemli projelere imza attıklarını kaydederek, şunları söyledi: “Trabzonspor ekonomisinin acilen sürdürülebilir hale getirilmesi gerekiyor. Kulübün gelirleri giderlerinin yarısını karşılamıyor. Bunların hepsini bilerek buraya geldim. Çalışmalarımız devam ediyor. Gayrimenkulümüzü değerlendirmeye çalışıyoruz.”Şu şekilde konuştu:

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu