Haber

Zeytinburnu’nda tramvay ile tır çarpıştı: 4 kişi yaralandı

ZEYTINBURNU’da tramvay yolu üzerindeki kavşakta arızalı dönüş yapan tır, T1 Kabataş-Bağcılar seferi yapan tramvaya çarptı. Kazada tramvayın camlarının kırılması sonucu 4 kişi hafif yaralandı.

Kaza, saat 17.00 sıralarında Seyitnizam Mahallesi Seyitnizam Caddesi üzerinde meydana geldi. Tezlere göre karşı şeritten gelip caddeye giren 18 ABK 314 plakalı TIR, T1 Kabataş-Bağcılar seferi yapan tramvaya çarptı. Çarpışma anında tramvayın camlarının kırılması nedeniyle 4 kişi hafif yaralandı. İlk müdahale olay yerinde yapıldı ve yaralılar ambulanslarla hastaneye kaldırıldı. Vatman ve tır şoförü, dinlenilmek üzere polis merkezine götürüldü.

METRO İSTANBUL’DAN AÇIKLAMA

Kazayla ilgili Merto İstanbul’dan yazılı açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada, “Bugün saat 16.54 sıralarında T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattımızın Mithatpaşa ve Akşemsettin istasyonlarının kavşak alanında yanlış dönüş yapan TIR, Bursa’da seyir halindeki tramvay aracımıza çarptı. Hız limitlerine ve geçiş kurallarına uygun olarak yaralanan 4 yolcumuz bölgeye gelen sağlık ekiplerince tedavi altına alındı.3 yolcumuz ise yapılan incelemelerde sağlık durumlarının iyi olduğu öğrenilerek hastaneye kaldırılarak taburcu edildi. Olay nedeniyle Cevizlibağ ve Eminönü istasyonlarının ortasında bir seferimiz iptal oldu.Saat 17.03’te ekiplerimiz tarafından aracımız hareket ettirildi ve “Uçuşlarımız normale döndü” denildi.

Görüntü dökümü:

————————– Yaralıya müdahale-Olay mahalline-Genel ve detay gösterimleri

Cep telefonu kamerası-Tramvay hasarı

-Tramvayın kırık camları

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu