Haber

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin yol işçileriyle kahvaltıda buluştu

Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, sabah mesaiye yol çalışanları şantiyesinde başladı. Şantiyeye giden Lider Soner Çetin, çalışanlarla kahvaltı yaptı ve onlarla sohbet etti. Özverili çalışmalarından ötürü emekçilere teşekkür eden Lider Soner Çetin, “Benim sesim gür çıkıyorsa sizlere güvendiğim içindir. Sizlerin emeği üzerinden konuşuyorum” dedi.

Çukurova Belediye Lideri Soner Çetin, sabah mesaiye başladığı yol işleri şantiyesinde emekçilerle kahvaltı yaptı, özverili çalışmalarından ötürü tek tek hepsine teşekkür etti.

Büyük Başkan Mustafa Kemal Atatürk’ün “Görevini en iyi yapan vatanını en çok sevendir” kelamını anımsatan Lider Soner Çetin, “İyi niyetle ilçesine, belediyesine, işine sahip çıkan her işçi kardeşimiz bizim başımızın tacı. Altını çizerek söylüyorum; kimileri vatan millet edebiyatı yapıyor lakin Atatürk’ün dediği üzere misyonunu en uygun yapan vatanını en çok sevendir. Ben fen işleri işçisinden adım üzere eminim, sizler bu anlayışla misyonunuzu yapıyorsunuz. Sıcakta asfalt döküyorsunuz büyük zorluklar içinde çalışıyorsunuz. Bütün yük de sizin omuzlarınızda. Nasıl çalıştığınızı ben âlâ biliyorum. İşçi eksiği de var. İnşallah önümüzdeki asfalt döneminde meselelerinizi çözeceğiz. Yalnızca asfalt da değil. Fen işlerinin yükü sorumluluğu ağır. Yaptığımız tüm projeler fen işlerinden geçiyor. 9 yılda Çukurova’yı şantiyeye çevirdik. İlçe belediyesinin yetkisini imkanlarını sonuna kadar zorlayarak projeler geliştirdik. Yükün büyük kısmı sizlerin omuzlarında” dedi.

Banka promosyonu konusuna da değinen Lider Soner Çetin, “Promosyon konusunu merak ediyorsunuz. Bu konuda tavrımız belli. En iyi koşulları sağlamaya çalışıyoruz. Bankaların kotalarını doldurmaları dolayısıyla bu işi yılbaşından sonraya bıraktık. Yeni maaş düzenlemeleri ile maaşlar artınca promosyon da artacaktır” sözlerini kullandı.

Başkan Soner Çetin, hayat kurallarının güzelce zorlaştığını belirterek, “Allah emekçilerin yardımcısı olsun” dedi. Emekçilerin güç şartlarda ömür uğraşını verdiğini kaydeden Lider Soner Çetin, yılbaşından sonraki maaş artışlarıyla işçilerin biraz olsun nefes alacağını umduğunu söyledi. Lider Soner Çetin işçilerin şartlarının düzelmesi için Türkiye’de değişim gerektiğini belirterek, personellerden biraz daha sabırlı olmalarını istedi. Lider Soner Çetin şöyle devam etti:

“Biz belediyeyi epey bir borçla devraldık ama bunu hiçbir zaman bahane yapmadık. Bu şartlarda bile şeffaf yönetimle, parayı doğru kullanarak borcu sıfırladık. Önümüzdeki asfalt sezonunda Çukurova’da hiçbir sıkıntı bırakmayacağız. Tüm yolları ayna gibi yapacağız. Ağaç dalıyla gürler. Belediyenin yükü saha işçilerinin omuzlarında. Benim sesim gür çıkıyorsa sizlere güvendiğim içindir. Sizlerin emeği üzerinden konuşuyorum.”

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu