Yaşam

Biraz Güneş 31. Bölüm 2. Fragmanı Yayında! Ümran Yolun Sonuna Geliyor!

ATV’nin sevilen dizisi Bir Küçük Gün Işığı 31. bölümüyle 24 Nisan Pazartesi akşamı ekrana gelecek. Serinin yeni bölümünde; Ümran ne kadar saklamaya çalışsa da Fırat Cemil’in vasiyetini okur. Fırat, Cemil’in gerçek babası olmadığını öğrenir. Annesinin onu öldürdüğünü de öğrenir. Fırat, annesinin Cemil’i zehirlediği bitkiyi bulur. Annesiyle yüzleşir ve Cemil’i o bitkiyle öldürüp öldürmediğini sorar. O kadar büyütülecek bir şey değil deyince Fırat o bitkiyi alıp yiyor. Yemek yerken Ümran onu rahatsız etmeye çalışır. Fırat şimdi ne yapacak? Cemil’i öldürmek suçundan annesini polise ihbar edecek mi? Biraz Gün Işığı 31. bölüm 2. fragmanı yayınlandı. Ümran yolun sonuna geliyor.

Ümran Yolun Sonuna Geliyor!

Biraz Gün Işığı 31. bölüm 2. fragmanında; Polis kapıya geldiğinde Ümran, kendisini ihbar edenin Elif olduğunu düşünmeye başlar ve ondan hesap sorar. Dila annesiyle barışır ve Ümran ona babasını öldürdüğünü itiraf eder. Polisler Ümran’ı almak için kapıya geldiğinde kendini odaya kilitleyip intihar etmek ister. Fırat, annesinin kapısını zorlayarak açar ve gördüğü manzara karşısında donup kalır.

İşte Little Daylight 31. bölüm 2. bölüm fragmanı…

BİRAZ GÜN IŞIĞI 30. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Elif, baba olacağını düşündüğünde Fırat’ın ne kadar mutlu olduğunu görür. Ona bu haksızlığı yapmak istemez ve Fırat’tan uzaklaşmaya başlar. Fırat, Elif’ten vazgeçmek istemez. Ona olan aşkını anlatmak için sürprizler yapar.

Teklif edemediği için kapattığı restoranda Elif’e evlenme teklif edip her şeye yeniden başlamak ister ve hala ilk günkü gibi aşıktır. Elif, Fırat’ın aşkına karşı koyamaz. Bu sırada Dila, Sinan’la olan ilişkisini ilerletir.

Sinan’ı yemeğe davet eder. Elif’in kıyafetleriyle Sinan’ı evinde karşılayan Ümran, Dila’nın bir şeyler çevirdiğinden şüphelenmeye başlar. Sude, Fırat’a verdiği ultrason görüntüsüyle Elif’e ortadaki pürüzlülüğü hatırlatır. Elif kendini eksik hisseder ve Fırat’tan ayrılmak ister.

Ümran, Elif’e oyuncak bebek hediye edip oğluna bir çocuk veremediğini yüzüne vurur. Elif, Fırat için ondan vazgeçmek zorunda hisseder. Fırat, Elif’i beklerken her şeyden habersiz Elif, boşanma davası açmak için avukatına gider.

A Little Sunshine 31. Bölüm Fragmanı 1. Fragmanı yayında! Fırat, Cemil’i annesinin öldürdüğünü anlıyor!

habercarsibasi.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu