Yaşam

Aslan Hürkuş Kayıp Elmas filminin konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? Aslan Hürkuş-Lost Diamond Film Detayları

Bu akşam TRT1 ekranlarında izleyicisiyle buluşmayı bekleyen Aslan Hürkuş-Kayıp Elmas filmi için izleyiciler araştırmaya başladı. Başrollerini Kayra Özdemir, Elif Gizem Aykul ve Nusret Çetinel’in paylaştığı film merak ediliyor. Peki Aslan Hürkuş-Kayıp Elmas sinemasının konusu nedir, oyuncuları kimlerdir? İşte Aslan Hürkuş-Kayıp Elmaslar filmi hakkında merak edilen sorular ve cevaplar…

Aslan Hürkuş-Kayıp Elmas Sinemasının Konusu Nedir?

Aslan, kahraman bir pilot olan büyük büyükbabasının eşyalarını kullanarak eski bir uçağın izini sürer. Bu uçağın adı Hürkuş’tur. Bu eski uçak, Aslan’ın yardımıyla çok güzel bir uçağa dönüşür. Hasan Usta, kahraman bir pilot olan babasının eşyalarını Aslan’a verir. Uçak mühendisi olmak isteyen Aslan, bu işlerin altına girerken büyük dedesinin eski uçağının yeniden canlandırılabileceğine dair notlarla karşılaşır. Aslan ve arkadaşları bu notlar sayesinde kayıp kolun ve Hürkuş’un izini sürer. Ama koldan sonra sadece onlar değil.

Aslan Hürkuş-Kayıp Elmas Sinema Oyuncuları

  • Kayra Özdemir

  • Elif Gizem Aykul

  • Nusret Çetinel

Aslan Hürkuş-Kayıp Elmas Sineması Hakkında Detaylar

Aslan: Hürkuş Kayıp Elmas sineması, yönetmenliğini Hakan Bol’un yaptığı 2021 yapımı bir animasyon filmidir. Film 10 Mart 2020’de gösterime girdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu