Ekonomi

Morgan Stanley Doğrudan Borç Verme Fonu 5 Milyon Hissenin Halka Arzını Teklif Ediyor

MS Capital Partners Adviser Inc., iş geliştirme konusunda uzmanlaşmış bir şirkettir. tarafından yönetilen Morgan Stanley(NYSE: HANIM ) Doğrudan Borç Verme Fonu (“MSDL”) bugün, 5.000.000 adet adi hisse senedinin (“Adi Hisse”) hisse başına 0,001 $ nominal fiyatla ilk halka arzına başladığını duyurdu. Halka arz için beklenen fiyat her bir Ortak Hisse için 20,67 Dolardır. MSDL, Adi Hisselerini New York Menkul Kıymetler Borsası’nda “MSDL” sembolü altında listelemeyi planlıyor. Sigortacılar, fazla talebi yönetmek için 750.000’e kadar ek Nominal Hisse satın alma seçeneğine sahip olabilir. Arzın kapatılması piyasanın durumu ve diğer koşullar dahil olmak üzere çeşitli faktörlere tabidir.

MSDL, bu tekliften elde edilen net geliri, kredi olanakları kapsamındaki borcun bir kısmını azaltmak, yatırım hedefleri ve stratejileriyle tutarlı yatırımları finanse etmek ve işle ilgili diğer genel amaçlar için tahsis etmeyi planlıyor.

Morgan Stanley, JP Morgan ve Wells Fargo Securities, halka arz için birincil ortak muhasebe yöneticileri olarak görev yapıyor. Keefe, Bruyette ve Woods, Bir Stifel Şirketi , Raymond James, RBC Capital Markets ve UBS Yatırım Bankası da halka arza ortak ön muhasebe yöneticileri olarak katılıyor. ING, JMP Securities, A Citizens Company, MUFG, SMBC Nikko, Academy Securities, Loop Capital Markets, R. Seelaus & Co., LLC ve Ramirez & Co., Inc. tedarikin ortak yöneticileridir.

Bu menkul kıymetler için ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komitesi’ne (“SEC”) bir kayıt bildirimi sunuldu ancak şu anda etkin değil. Kayıt beyanı aktif hale gelene kadar bu menkul kıymetlerin satışı yapılamaz ve hiçbir satın alma teklifi kabul edilemez. Kayıt beyanı aktif olana kadar menkul kıymet satın alma teklifini kabul edemezsiniz ve menkul kıymetler için herhangi bir ödemeyi kabul edemezsiniz ve kayıt beyanı aktif hale geldikten sonra herhangi bir zamanda herhangi bir yükümlülük veya taahhüt olmaksızın bu tür bir teklifi kabul edemezsiniz. teklifinizin kabul edildiğine dair bildirim alırsınız. geri çekilebilir veya iptal edilebilir.

Potansiyel yatırımcılar, yatırım yapmadan önce MSDL’nin yatırım hedeflerini, risklerini, fiyatlarını ve masraflarını dikkatlice düşünmelidir. MSDL ile ilgili bu ve diğer ilgili bilgileri içeren 16 Ocak 2024 tarihli ön izahnamenin yatırım yapılmadan önce dikkatle incelenmesi gerekmektedir. Kayıt beyanında yer alan bilgiler nihai değildir ve değişebilir.

Bu basın bülteni, yukarıda açıklanan menkul kıymetleri satma teklifi veya satın alma teklifi talebi teşkil etmez ve bu teklif, talep veya satış, söz konusu teklif, talep veya satış, Menkul Kıymetler Kanunu kapsamında tescil edilene veya izin verilene kadar yasa dışı olmayacaktır. böyle bir eyalet veya yargı yetkisi. Mevcut olacağı hiçbir eyalette veya yargı bölgesinde satılmayacaktır. Menkul kıymetler yalnızca tescil beyanında yer alan izahname aracılığıyla sunulur. SEC bu menkul kıymetleri ne onayladı ne de reddetti veya ön izahnamenin yeterliliği konusunda herhangi bir tespitte bulunmadı. Aksine rastgele bir tez cezai bir hatadır.

Bu menkul kıymetlerin satışı yalnızca tescil beyannamesinin bir modülü olan izahname aracılığıyla gerçekleştirilecektir. Mevcut olduğunda, izahnamenin kopyaları Morgan Stanley & Co. LLC’den talep edilebilir, Dikkat: Prospectus Departmanı, 180 Varick Street, 2nd Floor, New York, New York 10014; JP Morgan Securities LLC, Broadridge Financial Solutions, 1155 Long Island Avenue, Edgewood, NY 11717, 866-803-9204 adresinde veyaprospektü[email protected] E-posta adresinden; ve Wells Fargo Securities, 90 South 7th Street, 5th Floor, Minneapolis, MN 55402, 800-645-3751 (seçenek #5) veya[email protected]adresine bir e-posta isteği ile.

Morgan Stanley Doğrudan Borç Verme Fonu Hakkında

Morgan Stanley Doğrudan Borç Verme Fonu (MSDL), dışarıdan yönetilen, çeşitlendirilmemiş bir özel finans şirketidir. Orta ölçekli işletmelere kredi sağlamaya odaklanmaktadır. MSDL, değiştirildiği şekliyle 1940 tarihli Yatırım Şirketleri Yasası kapsamında bir iş geliştirme şirketi olarak düzenlenmeyi seçmiştir. MSDL, Morgan Stanley’in dolaylı olarak tamamına sahip olduğu bir bağlı kuruluş olan MS Capital Partners Adviser Inc.’e aittir. yönetir. MSDL bağımsızdır ve Morgan Stanley ile birleştirilmemiştir.

İleriye dönük ifadeler

Bu belgedeki bazı beyanlar, gelecekteki olaylarla veya MSDL’nin gelecekteki performansı veya mali durumuyla ilgili “ileriye dönük beyanlar” olarak kabul edilebilir. Bu ifadeler gelecekteki performans, durum veya sonuçlara ilişkin doğru tahminler değildir ve çeşitli risklere ve belirsizliklere tabidir. Bunlar arasında temel faiz oranlarındaki değişiklikler ve MSDL’yi, MSDL’nin yatırım yaptığı şirketleri, MSDL şubesini ve küresel ekonomiyi etkileyebilecek önemli piyasa dalgalanmaları yer almaktadır. Gelecekteki gerçek sonuçlar ve koşullar, MSDL’nin SEC’e yaptığı başvurularda periyodik olarak bildirilenler de dahil olmak üzere birçok faktör nedeniyle ileriye dönük beyanlarda beklenenlerden önemli ölçüde farklı olabilir. MSDL, burada yer alan ileriye dönük beyanları güncelleme yükümlülüğü üstlenmez.

Orijinal versiyonbusinesswire.comŞurada görüntüle: https://www.businesswire.com/news/home/20240116574414/en/

Yatırımcı ilişkileriyle ilgili sorularınız için[email protected]adresine e-posta gönderebilirsiniz.

Medya ile ilgili sorularınız için lütfen iletişime geçin:

Alyson Barnes

Telefon +1 212 762-0514

[email protected]

Kaynak: Morgan Stanley Doğrudan Borç Verme Fonu

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, tercüme edilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şartlar ve Koşullarımıza bakın.

haberguce.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu