Haber

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar Kılıçdaroğlu’nu Ziyaret Etti

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nu Ankara’daki makamında ziyaret etti. Ziyarette öne çıkan konular projeler ve üreticiye verilen takviyeler olurken, Yılmazlar, “Başkanımızın yaptığımız projeleri memnuniyetle karşılaması bizim için sevindirici oldu” dedi. dedim.

Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar, Ankara’da TBMM’yi ziyaret ederek çeşitli temaslarda bulundu. Önder Yılmazlar’a, Cumhuriyet Halk Partisi Beydağ İlçe Başkanı Şakir Başaran, parti ilçe yönetimi, Ödemiş Belediye Başkanı Mehmet Eriş, Cumhuriyet Halk Partisi Bayındır İlçe Başkanı Behzat Aydilek, İzmir Milletvekilleri Sevda Erdan Kılıç ve Bedri Serter eşlik etti.

Başkan Yılmazlar, Genel Başkan için hazırlanan tablo ve hediyeleri takdim etti.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki Beydağ Belediye Başkanı Feridun Yılmazlar’ı makamında ağırladı. Kılıçdaroğlu’na Beydağ’da gerçekleştirdikleri sosyal, kültürel ve yapısal projeler ile üreticiye verdikleri destekler hakkında bilgi veren Lider Yılmazlar, “Yaptığımız projeleri Sayın Cumhurbaşkanımızın memnuniyetle karşılaması bizler için memnuniyet verici oldu. Teslim etmesi için Genel Liderimize takdim ettik. Kıymetli topraklarında yetişen yöresel eserlerimiz; kestane, incir, ceviz, cennet hurması, Stevia’dan (şeker otu) oluşan sepeti teslim ettik. Beydağ Belediyesi olarak verdiğimiz takviyeleri üreticilere iletme fırsatı bulduk. Ankara ziyaretimizde bizleri yalnız bırakmayan İzmir Milletvekillerimiz Sevda Erdan Kılıç ve Bedri Serter’e teşekkür ediyorum.”

Halkçı ve sosyal belediyecilik çalışmaları kapsamında var güçleriyle yürüttükleri çalışmaları tüm ilçede paylaşmak. Başkan Yılmazlar, Genel Lider Kılıçdaroğlu’nun ardından Ankara’yı ziyaret etti.

 

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

mihalgaziajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu