Haber

Yollardaki durum

Karayollarının üretim, bakım ve onarım çalışmalarının yapıldığı kesimlerinde, denetim altında ulaşım sağlanmaktadır.

Karayolları Genel Müdürlüğü’nün yol durum bültenine göre Toprakkale-İskenderun (TİS) Karayolu Payas-İskenderun kavşakları 3-6. Üst yapı onarım çalışmaları nedeniyle Adana yönü trafiğe kapatıldı. Bu bölümde ulaşım Hatay istikametinden çift yönlü ve kontrollü olarak devam etmektedir.

TEM Otoyolu’nun Çatalca-Kumburgaz kavşaklarında, kuzey ulaşım yolu (Edirne yönü) üzerinde bulunan Çatalca Gümrük Köprüsü’nde ortak yenileme çalışmaları yapılacak. Bu nedenle çalışmalar sırasında şerit daraltma uygulanacak ve sürücüler diğer şeritlere yönlendirilecek.

Ankara-Niğde Karayolu Alayhan bağlantı yolu 2-3. Nevşehir-Ankara ve Niğde yönleri, kilometrelerindeki bakım onarım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılırken, ulaşım Aksaray’dan çift yönlü olarak devam ediyor.

Kapıkule Sınır Kapısı-Edirne yolunun 0-1. kilometre, Edirne yönü menfez yapım çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılmış olup, çift yönlü olarak başka yönden ulaşıma izin verilmektedir.

Manisa-Turgutlu yolunun 7. kilometresinde kavşak yapımından dolayı sürücülerin trafik işaret ve işaretlerine dikkat etmesi gerekiyor.

Kızılcahamam-Ankara yolu 35-37. Kızılcahamam-Ankara istikameti kilometrelerce üretim çalışmaları nedeniyle trafiğe kapatılırken, ulaşım iki taraftan diğer istikamette yapılıyor.

Kastamonu-Tosya yolunun 30-31. kilometre, Keçidere Köprüsü’ndeki imalat çalışmaları nedeniyle ulaşım tek şeritten kontrollü olarak devam ediyor.

Elazığ-Diyarbakır yolu 4-6. kilometre, üst yapı yenileme çalışmaları nedeniyle denetimli olarak ulaşım sağlanmaktadır.

Diyarbakır-Siverek yolunun 5-7. Kilometrelerce ulaşımda üretim çalışmaları nedeniyle bölünmüş yolun bir kısmından çift yönlü ulaşım yapılıyor.

Kürtün-Torul yolunun 44’üncü kilometresinde, Yeni Kürtün Tüneli çıkışındaki eğim ve çelik hasır uygulaması nedeniyle bölünmüş yolun Torul-Kürtün istikameti trafiğe kapatıldı. Bu bölümde sürücüler servis yoluna yönlendirilmektedir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu