Haber

Sanatçılar TEMA’nın 30. yılında ‘umudu’ büyüttü

İSTANBUL (İGFA) –Türkiye’nin ücretli esnafı 3 Aralık Cumartesi günü ormanlarımız için NTV ekranlarında buluştu.

30 yıldır birçok faaliyet yürüten TEMA Vakfı, yeni yaşını NTV ekranlarında “Umut Yeşerten Şarkıları- TEMA Vakfı 30. Yıl Özel Yayını” ile kutladı.

Seda İlkir ve Yiğit Özşener’in ev sahipliği yaptığı özel gecede değerli sanatçılar Aslıhan Güner, Berk Atan, Buray, Deniz Tansel Öngel, Derya Uluğ, Doğu Demirkol, Emre Altuğ, Feyyaz Şerifoğlu, Hayal Köseoğlu, Helin. Kandemir, Kenan Doğulu, Kıvanç Kasabalı, Norm Nadir, Özge Gürel, Pelin Karahan, Sedef Avcı, Serkan Çayoğlu, Tuvana Türkay ve Uğur Aslan müzikleri ve açıklamalarıyla Tarık Sezer ve Orkestrası eşliğinde heyecanla sahne aldı.

KENAN DOĞULU İYİ HABER VERDİ

100 bin fidan hedefiyle yola çıkan bağış kampanyası yoğun ilgi gördü ve hedefini aşarak 150 bin fidana ulaştı. Gecenin sonunda uzun süredir televizyon programlarında yer almayan ancak bu anlamlı geceyi pekiştirmek için TEMA Vakfı ile birlikte olan Kenan Doğulu müjdeli haberi duyurdu.

Proje danışmanlığını Filiz Burhan’ın yaptığı program sosyal medyada da büyük ilgi gördü.

TÜRKİYE’NİN 7 BÖLGESİNDE 7 ORMAN

TEMA Vakfı, 1992 yılından bu yana Orman Genel Müdürlüğü işbirliğiyle 27 bin futbol sahası büyüklüğünde 23 milyondan fazla fidanı ve 22 bin futbol sahası büyüklüğünde 700 milyon meşe palamudunu buluşturdu.

KAMPANYA DEVAM EDİYOR

TEMA Vakfı’nın Türkiye’nin 7 bölgesinde “TEMA Vakfı 30. Yıl Hatıra Ormanları” oluşturmak için başlattığı kampanya, program sonrasında devam ediyor. Kampanyaya destek olmak isteyen herkes FİDAN yazıp 3464’e SMS göndererek TEMA Vakfı’nın hatıra ormanlarına katkıda bulunabilir. 30 TL değerindeki her SMS bir fidan toprakla buluşsun demektir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu