Haber

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul’dan satış rekoru

Rolls-Royce Motorlu Arabalar İstanbul2013’teki açılışından bu yana Rolls-Royce otomobil satışlarının tüm zamanların en yüksek seviyesine ulaştığını duyurdu.

Marka ayrıca elektrik çağına hazırlandığını ve bu nedenle yeni showroom görünümüne geçeceğini duyurdu. Yatırımın yaklaşık 2 milyon dolar olduğu belirtiliyor.

Royal Motors Lideri Artuğ Aysal, “Rolls-Royce otomobilleri çok özel ve gerçek bir lüksü yansıtan araçlar. Bu yıl bayiliğimizin 10. yılını dört gözle beklerken, uzun vadeli başarıya olan güvenimiz bu önemli yatırımla destekleniyor. “Şubat ayında showroom çalışmalarımız başlıyor. Yeni görünümü 2023 yılının 4. çeyreğinde açmayı planlıyoruz.

Rolls-Royce Motor Cars İstanbul Genel Müdürü Hilal Aysal, basın resepsiyonunda yaptığı konuşmada, “2022 sonuçları bizi çok gururlandırıyor. Rolls-Royce müşterilerinin beklentileri son derece yüksek. Ülkemde rekor satışlara imza attık. büyüme ivmemizi ve hedeflerimiz doğrultusunda başarıyla sürdürmeyi diliyoruz.

Rolls-Royce Motor Cars Kurumsal İletişim Orta/Doğu Avrupa ve Orta Asya Direktörü Frank Tiemann şunları söyledi: “Artug, Hilal ve tüm ekibe son on yılda gösterdikleri muazzam çaba ve başarı için teşekkür etmek istiyorum. Rolls -Royce müşterileri etkileşime girdikleri markalardan biridir.” Rolls-Royce Motor Cars, yüz yılı aşkın bir süredir yeni gerçeklikler yaratarak lüksün sınırlarını zorluyor. Hem otomotiv alanında hem de ötesinde. Şirketimizdeki yeni müşteri deneyimine çok doğal bir şekilde yansıyacak ve genel başarımızın anahtarı olacak.”

Önde gelen lüks otomobil üreticisi geçtiğimiz günlerde tarihi bir küresel yıllık satış rekorunu doğruladı. 2022 yılında dünya çapında 6 bin 21 adet motorlu araç satışı gerçekleşti. Ismarlama siparişlerin değeri de rekor seviyelere ulaşırken, tüm Rolls-Royce modellerine yönelik talep, 2023’ün ötesinde güvence altına alınan ön siparişlerle güçlü kalmaya devam ediyor.

Kaynak: Carmedya.com / Araba

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu