Haber

MİT’ten terör örgütü PKK/YPG’ye bir darbe daha! Ayn İsa Devleti’nin lideri ‘Mizgin Kobani’ kod adlı Siham Mislih etkisiz hale getirildi.

Türkiye’nin terör örgütlerine yönelik operasyonları hem içeride hem de dışarıda devam ediyor. MİT, son operasyonuyla terör örgütüne önemli bir darbe indirdi.

MİT’TEN SURİYE’DE NOKTA HAREKATI

PKK/YPG’nin Ayn İsa vilayetindeki görevlilerinden “Mizgin Kobani” kod adlı Siham Mislih, MİT’in Suriye’de düzenlediği operasyonda etkisiz hale getirildi. Mislih’in etkisiz hale gelmeden önce Barış Pınarı Harekat Bölgesi’nde güvenlik güçlerine yönelik eylemleri düzenlediği ve sabotaj eylemlerine astlarıyla birlikte doğrudan katıldığı belirlendi.

TERÖRİST VERİLERİNE KARŞI KASIM MÜCADELE PAYLAŞILDI

Bakanlık Konferans Salonu’nda aylık olarak düzenlediği basın toplantısında, Kasım ayında önlenen terör faaliyetlerine ilişkin bilgi veren İçişleri Bakanlığı Sözcüsü İsmail Çataklı, “İç güvenlik operasyonları ile 11 büyük ve Kasım 2022’de kırsalda 50 adet orta büyüklükteki operasyon gerçekleştirilecek. Kırsalda toplam 11 bin 868 operasyon gerçekleştirilirken, faaliyet gösteren tüm terör örgütlerinin hücre yapılanmasına ve işbirlikçilerine yönelik toplam 1.205 operasyon düzenlendi. şehirlerde

DAĞ EKİBİNDEN 10 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Kasım ayında terör örgütünün dağ ekibinden 3’ü ölü, 2’si sağ, 5’i teslim olmak üzere toplam 10 terörist etkisiz hale getirildi. Tekrar söylüyorum, bu terör örgütünün silahlı dağ timinden etkisiz hale getirilen terörist sayısıdır” dedi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu