Haber

Memduh Büyükkılıç’tan AK Parti Talas’a ziyaret

Mehmet UZEL (KAYSERİ İGFA)
AK Parti Talas İlçe Başkanlığı bahçesinde, Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç’a, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, AK Parti Kayseri Kadın Kolları Başkanı Emine Timuçin, AK Parti Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz, meclis üyeleri ve partililer eşlik etti. .

İlçe Başkanlığı Yönetim Kurulu Toplantısı’na da katılan Büyükkılıç, partililerin sıcak ve samimi ilgisiyle karşılaştı.

Burada partililere seslenen Önder Büyükkılıç, “Talasımızın yeri ayrı. Hem gelişen hem de diri ve diri olan teşkilatımız eğitimin de merkezi olan bir ilçe olması açısından önemlidir.”

Dayanışma içinde çalışmaya devam edeceklerini belirten Büyükkılıç, “Hem gönlümüzde yer edineceğiz hem de hizmet bekleyen kardeşlerimizin beklentilerine cevap vermek için birlikte çalışacağız.”

Yatırımdan yatırıma koşturduklarını vurgulayan Lider Büyükkılıç, “Büyükşehir belediyeleri ve ilçe belediyeleri olarak yatırımdan yatırıma, hizmetten hizmete koşuyoruz. Artık hem ilçeleri hem de merkezi ile bir Kayseri belediyesinden, Kayseri ve Haseki modelinden söz ediliyor. Çünkü onun yerel yönetimin her noktasındaki emeğini, emeğini ve hizmetlerini hepimiz biliyoruz. Kendisine teşekkür ediyoruz.”

Büyükkılıç, teşkilatların birlik, beraberlik ve dayanışma içinde olduğunu, hizmetlerin kentte devam edeceğini söyledi.

Başkan Büyükkılıç, örgüt üyeleriyle günün anısına hatıra fotoğrafı çektirdi.

havranhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu