Yaşam

MasterChef All Star’da yarışmaya veda eden isim Azize oldu

Danilo Zanna, Mehmet Yalçınkaya ve Somer Siviroğlu’nun jüri üyeliği yaptığı MasterChef All Star’ın dün akşam yayınlanan bölümünde Alican, Azize, Cemre, Kıvanç, Sergen, Eren ve Tanya arasındaki eleme maçlarında kıyasıya bir rekabet yaşandı. Gecenin sonunda rakiplerine göre en az başarılı tabağı yapan Azize, MasterChef’e veda etti.

BALIK YAĞI VE TRÜF İLE PİŞİRDİLER

Somer Şef, şunları söyledi: ‘Ben böyle bir pota görmedim. Potada iki şampiyon, iki ikinci ve bir dördüncü var. ‘Allah kolaylık versin’ dediği potada, iki devrelik oyunda yarışmacılar ter döktü. Şefler, yarışmacılara ilk etapta balık yağı ve trüf mantarı vererek, onlardan en yaratıcı ve lezzetli yemeği pişirmelerini istedi. Maç sonunda elemeyi başarıyla geçen isimler Sergen, Kıvanç ve Eren oldu.

AZİZE İHLAL EDİLDİĞİNİ DUYDUĞUNDA GÖZYAŞLARINA BAĞILDI

İkinci kategoride yer alan Azize, Cemre, Tanya ve Alican ise Somer Şef’in tarifine göre Kadayıflı Karides yaptılar. Gecenin sonunda rakiplerine göre en az başarılı tabağı yapan Azize, MasterChef All Star hayallerine veda etti. Elendiğini duyunca gözyaşlarına hakim olamayan Azize, “Bir hayalim vardı ve bu hafta başından beri gideceğimi biliyordum. Bunu hafta başında Tahsin’e de söyledim. Baktım ki yol bitmiş. Sadece hayata tutunma çabamı seviyorum. Çocuklarımı seviyorum, umarım onlara iyi bir anne olmuşumdur.” söz konusu.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu