Haber

Çin’in Hangzhou Şehrindeki İlk Dijital Ticaret Fuarında Sergilenen Yeni Trendler

DUYURU (Çince): GUO YUQI, Xinhua muhabiri:

“Merkez merkezi doğu Çin’in Zhejiang eyaletinde bulunan Hangzhou’dayım. Geçen Pazar, ilk Küresel Dijital Ticaret Fuarı burada başladı ve Çarşamba gününe kadar devam etti.

Fuar, küresel dijital ticaretin sıcak konularını tartışmak ve uluslararası genişleme ve işbirliğini hızlandırmak için 50’den fazla ülke ve bölgeden uluslararası kuruluş ve işletmeleri fuara katılmaya davet etti.

Dijital ekonominin değerli bir bölümü olan dijital ticaret, küresel ticari büyümenin yeni motoru olarak görülüyor.

Dijital ticaretin tüm endüstriyel zincirine odaklanan fuar, dijital ürün, hizmet ve platformların yeni trendlerini, teknolojilerini ve senaryolarını tam olarak sergilemek için dünyanın dört bir yanından 800’den fazla dijital ticaret organizasyonunu bir araya getirdi.

SES 1 (Çince): WENWEN SHANG, Lian Lian Global Pazarlama Müdürü:

“Tek noktadan sınır ötesi hizmet platformumuz, tek tıklamayla gitme, küresel ödeme, takas ve finansman gibi hizmetler sunuyor. Bugüne kadar ülke genelinde 1,5 milyondan fazla sınır ötesi küçük ve orta ölçekli işletmeye hizmet verdik.”

Zhejiang eyalet yönetimi ve Çin Ticaret Bakanlığı’nın ortak sponsorluğunda gerçekleşen fuara İrlanda onur konuğu oldu.

VOICE 2 (İngilizce): PATRICK O’RIORDAN, Enterprise Ireland China Başkanı:

“Bu harika bir olay. Üstüne üstlük, bu eyalete gelmek ve birçok şirketle, burada zaten yatırım yapmış İrlandalı şirketlerle ve ayrıca İrlandalı şirketlerin potansiyel ortakları ve müşterileri ile tanışmak için harika bir fırsat yakalıyorsunuz.

Her iki açıdan da büyük bir fırsat var. İrlandalı şirketler, Çin’in 14. Beş Yıllık Planı doğrultusunda, özellikle dijital teknoloji segmentinde iş ve hizmetler sunabilir. 450 milyonluk AB pazarına girmek isteyen Çinli şirketler için İrlanda, İngilizce’nin konuşulduğu inanılmaz iş dostu bir ortam sağlıyor. Pek çok Çinli şirket İrlanda’yı Avrupa’daki evleri olarak şimdiden benimsedi.”

Xinhua Haber Ajansı muhabirleri, Hangzhou’dan bildirdi. (XHTV)

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu