Haber

İYİ Parti Sözcüsü Kürşad Zorlu Seçim Çalışmalarını Sürdürüyor

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara Milletvekili Adayı Kürşad, yoğun seçim çalışmaları kapsamında vatandaşlarla bir araya geldi. Millet İttifakı Başkan Adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve DÜZGÜN Partisi’ne oy vermek isteyen Zorlu’ya vatandaşların ilgisi yoğun oldu.

İYİ Parti Sözcüsü ve Ankara 3. Bölge Milletvekili Adayı Kürşad Zorlu, Batıkent GİMA cephesi, Metro Center İş Merkezi ve Batıkent Sosyete Pazarı’nda seçmenlerle bir araya geldi. Zorlu’ya sevgilerini gösteren vatandaşlar, “Allah işinizi rast getirsin, yar ve yardımcınız olsun. İnşallah bizi bundan kurtarırsınız” diye seslendi.

“HAYATIMIZ TAMAMEN DEĞİŞECEK VE YENİ TÜRKİYE’YE UYANACAĞIZ”

Vatandaşlarla sık sık sohbet edip fotoğraf çektiren Zorlu, “Seçime çok az kaldı. Hayatlarımız tamamen değişebilir. Yeni bir Türkiye’ye hep birlikte uyanacağız. Millet İttifakı güçlüyse güçlü olur.” Bu raydan çıkmış ülkeyi hep ortak akılla yönetin. Artık ülkeyi tek bir adam yönetemez. “Değişim kuraldır. Ekonomiyi mutlaka düzelteceğiz, merak etmeyin” dedi.

“Millet ancak benim dilimimle karpuz alabilir”

Esnafın ilçe pazarında karpuzun fiyatının ne kadar olduğunu soran Zorlu, “Ülke ekonomisinin kötü olması üzücü, insanlar artık dilim karpuz alabiliyor” dedi.

“Senin büyüğünün kurbanı olacağım, MİLLETE NE OLDU”

Zorlu’yu sokakta gören kağıt toplayıcı Cemil Çiçek, “Sen mağdursun bu milletin haline! Mülteci getirdiler, işsiziz. Engelli bir çocuğum var ve sabaha kadar sokaktan plastik topluyorum. akşam.” Reyhan Sert isimli vatandaş, Batıkent Sosyete Pazarı’na yaptığı gezide, “Oğlum cezaevinde. Ben tek başıma hayatta kalmaya çalışıyorum. Açlık ve yoksulluktan eziliyoruz” diyerek gözyaşlarını tutamadı.

“KEMAL MAYFENDİ DE MİLLİ BİR İNSANDIR”

Türkiye Emekli Astsubaylar Derneği’ni (TEMAD) seçim çalışmaları kapsamında ziyaret eden Zorlu, bir kişinin teröristlerin serbest bırakılabileceğinden endişe duyduğunu dile getirdiğini belirterek, “Kemal Bey (Kılıçdaroğlu) de getirilen eleştirilere çok net yanıt verdi. Milli meselelerde ona karşı. Bu konuda taviz olmayacak. Aslında tavizler olsaydı YETER Partisi olarak orada olmazdık. Bu propagandaya inanmayın. Bu nasıl bir bilinçsizlik, Meral Akşener’in olduğu yerde terör konuşulur mu?” dedi.

“ŞİMDİ GİDİYORSUNUZ”

Hükümete “Gidiyorsunuz, bunu açıkça söyleyebilirim” diye seslenen Güçlü, Özel Bilişim Hastanesi’ne yaptığı ziyarette sağlık çalışanları ile bir araya geldi. Ziyarette “şehir hastanelerinin çalışmaması, ulaşım sorunu, hemşire yardımcılarının sorunları, maaş sorunları ve askeri hastaneler” konularında fikir alışverişinde bulunuldu.

Bir tıp doktoru da “Bakın özel bir ilgim olmadığı için 10 yıl geçici görevle çalıştım. Maddiyat bir yere kadar ama adalet her şeyden önemli. okul çocuklarının ülkede umudu yok.”

Zorlu, sandık iradesinin seçim sonuçlarına yansıması için tüm vatandaşların bu işe ortak olması ve oyların korunması gerektiğini de söyledi.

ilkadimajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu