Yaşam

İddia: Netflix, Kalamar Oyununun Amerikan Versiyonunu İstiyor

2021 yılında Netflix’te çıkış yapan Squid Game, yayınlanır yayınlanmaz tüm dünyada yankı uyandırdı ve son yılların en çok tanınan yapımlarından biri haline geldi. 2024 yılında başlayacak ikinci dönem üretim için çalışmalar hız kesmeden devam etti.

Yeni dönemin yayınlanması hayranlar tarafından merakla beklenirken dizi hakkında şimdi oldukça farklı bir tartışma ortaya çıktı. Kesintiden yaptığı sızıntılarla tanınan Jeff Sneider’ın “The Hot Mic” adlı podcast programında Netflix, Squid Game’de öne sürdüğü iddiaya göre Amerikan versiyonuyapmak istiyor.

Netflix’in Squid Game’in Amerikan versiyonunun başına ünlü yönetmen David Fincher’ı getirmek istediği tezler arasında yer alıyor.

“Buna gerçekten ihtiyacın var mı?” Sormadan edemeyeceğimiz argüman bununla da sınırlı değil. Sneider’a göre Netflix, dünyaca ünlü Seven, Fight Club, Gone Girl, Zodiac ve daha birçok büyük yapımın yönetmeni. David Fincher tarafındanDizinin yapımcısı ve yönetmeni olmasını istiyor.

Sneider, Fincher’ın Squid Game’in Amerikan versiyonu için rastgele bir röportaj yapıp yapmadığının şimdilik bilinmediğinden bahsetti. Öte yandan birçok kaynak, üç Oscar adaylığı bulunan Netflix yönetmeninin, “ çok fazla istediğini de savundu. Tüm bunların şimdilik söylentiden ibaret olduğunu ve resmi bir açıklama yapılmadığını vurgulayalım.

Hwang Dong-hyukSquid Game tarafından yaratılan ve yönetilen bu film, ölümcül çocuk oyunlarından oluşan büyük ödüllü bir yarışa katılan yüzlerce paralı insan hakkındaydı.

Squid Game’in platformdaki popülaritesi göz önüne alındığında, tüm zamanların en çok izlenen dizileri arasında yer alan Netflix’in dizinin başarısı için daha fazla ekmek istemesi şaşırtıcı değil. platformun farklı pazarlar için mevcut başarılı şovları yeniden çekmiştir. gördük. Örneğin şirket, 2017-2021 ortalarında yayınlanan İspanyol böcek draması La casa de papel’in 2022’de Kore versiyonunu yaptı.

haymanaajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu