Teknoloji

Classics Hayranlarını Düşletecek 2024 Model Araba: Mitsuoka Himiko!

1968’den beri Japonya’da hizmet veriyor, ancak bugün bile retro tasarımlı Spor otomobil üreten Mitsuoka, düzenlediği bir etkinlikte yeni otomobili Himiko’yu tanıttı. 7 farklı renk seçeneğine sahip olacak otomobil, sadece 10 adet üretilecek. 2024 model olarak lanse edilmesine rağmen ultra retro bir görünüme sahip olan bu etkileyici otomobile gelin yakından bakalım.

Klasik İngiliz spor arabalarını bilirsiniz. Uzun bir burun, sunroof ve iki kişilik yapı, bu arabalar kaçınılmaz . 2024 model Mitsuoka Himiko’da da bu klasik tasarım dilinin benimsendiğini görüyoruz. 4580 mm uzunluğa, 1740 mm genişliğe ve 1235 mm yüksekliğe sahip olan otomobil, her detayıyla göz dolduracak gibi görünüyor.

2024’te Mitsuoka Himiko ile tanışın

Aracın ön kısmındaki klasik tasarım dili arka kısımda da kendini göstermeyi başarıyor. Bu içerikte; dörtlü bağımsız arka ışık kavisli yapısı ise aracın bu dönemle alakası olmadığını gösteriyor. Klasik otomobil tutkunları bu araçtan büyülenmişe benziyor.

2024 Mitsuoka Himiko sadece dıştan retro değil. Aracın içine bakıldığında; analog gösterge paneli Görürüz. Orta konsola yerleştirilen bilgi-eğlence ekranı, CD/DVD oynatma desteğine sahip. Tabii hala CD veya DVD kullanan var mı bilmiyoruz… Bu çok açık; aracın günümüz teknolojileriyle de donatıldığını bu kapsamda; ısıtmalı koltuklarHız sabitleme sistemi, trafik işareti tanıma ve navigasyon gibi özelliklerin de bu arabada bulunduğunu söyleyelim.

2024 Mitsuoka Himiko, 1.5 litrelik akaryakıt motoruna sahip. bu motor 6 ileri vites otomatik şanzıman ile eşleştirilmiş. Üretilecek 10 otomobil için başka bir motor ve şanzıman seçeneği. teklif edilmeyecek.

Mitsuoka’nın yeni arabası 49 bin dolar satın alınabileceğini duyurdu. Tüketicinin tercih ettiği renk değiştikçe ödenecek fiyat da değişecektir. aracınız Japonya dışındaHerhangi bir ülkeye ulaşması beklenmiyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu