Haber

Çay saatinde tenis öğrenmeye ne dersiniz?

Mersin Yenişehir Belediyesi, “Çay saatinde tenis öğrenmeye ne dersiniz” sloganıyla kadınlara ücretsiz tenis kursu açacak. Yenişehir Belediyesi Çet Tenis Spor Tesislerinde verilecek kurslardan yararlanmak isteyen bayanlar 0324 473 23 78 numaralı telefonu arayarak ön kayıt yaptırabilirler.

Yenişehir Belediyesi’nin “Çay saatinde tenis öğrenmeye ne dersiniz” sloganıyla başlattığı ücretsiz kurslarda kadınlar hem eğlenecek hem de tenis öğrenecek. Mersin Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit, 6 temel ilkeden birincisi olan “Hareket” ilkesi doğrultusunda çalışmalarını sürdürdüklerini belirterek, kadınları ücretsiz tenis kurslarına davet etti. Ücretsiz tenis kursları ile Yenişehir’de ikamet eden ve özellikle çalışmayan kadınların sosyal hayata ve spor faaliyetlerine katılması amaçlanıyor.

Yenişehir Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü bünyesinde uzman eğitmenler tarafından kursa gidecek kadınlara, çay saatlerinde belediye tarafından kurs boyunca kullanmaları için tenis raketleri ücretsiz verilecek. Yenişehir’de ikamet eden bayanlar 0324 473 23 78 numaralı telefondan bilgi alıp kayıt başvurusu yapabilecekler. Tenis kursları Yenişehir Belediyesi Çet Tenis Spor Tesisleri’nde yapılacak.

Hareketi ve sporu insan hayatının içine dahil eden Mersin Yenişehir Belediyesi, “Tenisi çay saatinde öğrenmeye ne dersiniz” sloganıyla başlattığı kadınlara yönelik ücretsiz tenis kursları düzenleyerek, kadınların spor faaliyetlerine katılımı sağlanacak.

Kaynak: (BYZHA) – Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu