Yaşam

Borusan Contemporary’den çocuklara özel atölyeler

Borusan Contemporary’den

çocuklara özel atölyeler

Borusan Contemporary, Perili Köşk’te farklı yaşlardaki çocuklara yönelik eğlenceli ve eğitici atölyeler düzenliyor. Atölyelerde çocuklar bitki çizimlerinden ilham alacak, kendi ekosistemlerini üretecek, yeni baskı tekniklerini deneyimleyecek ve kendilerine özgü tasarımlarını gerçekleştirecek.

Borusan Contemporary’nin farklı yaşlardaki çocuklara yönelik atölyeleri, genç sanatseverlere hem eğlenebilecekleri hem de öğrenebilecekleri bir ortam sunmaya devam ediyor.

Borusan Contemporary’de Hazan Sezonu

Yeni stanttaki bitki fotoğrafları ve baskı fotoğraf çalışmaları, 28 Ekim Cumartesi günü saat 13.00’te Borusan Contemporary’de 5-7 yaş grubuna yönelik düzenlenecek Hazan Sezonu atölyesinde yakından incelenecek. Çocuklar, Perili Köşk’ün etrafındaki ağaç, bitki ve yapraklardan yola çıkarak yeni bir baskı tekniğini deneyimleyecek, doğa ve sanat ilişkisini sorgulayacakları renkli bir atölyeye katılacak.

Yüzyılın Sanatına Dokunmak

29 Ekim Pazar günü saat 13.00’de 7-10 yaş grubuna yönelik gerçekleştirilecek Yüzyılın Sanatına Dokunmak atölyesinde “Dijital Mitolojiler” yeni koleksiyon standında yer alan; Brigitte Kowanz, Keith Sonnier, Ayşe Erkmen, Niko Luoma, Sol LeWitt, Markus Linnenbrink ve Yağız Özgen gibi sanatçıların eserleri ziyaret edilecek. Müze oturumunun ardından çocuklar ilham aldıkları eser ve sanatçıdan yola çıkarak kendi özgün tasarımlarını yaratacaklar.

Borusan Contemporary’de düzenlenen çocuk atölyelerinin takvimini bu iletişimden takip edebilirsiniz: https://www.borusancontemporary.com/tr/cocuk-atolyeleri-kisa-sureli_757

Biletlerinizi Biletix üzerinden satın alabilirsiniz: https://www.biletix.com/mekan/BA/TURKIYE/tr

Kaynak: (BYZHA) Beyaz Haber Ajansı

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu