Haber

Bir döneme damgasını vurdu! Efsane güreşçi Hulk Hogan’dan hayranlarını üzen haber

Efsane güreşçinin operasyon sonrası sınırlarının bozulduğu ve sopa yardımıyla yürüyebildiği kaydedildi. Kendisi gibi güreşçi olan arkadaşı Kurt Angle, vücudunun alt kısmının hareket etmekte zorlandığını öğrenen Hogan ile ilgili hayranlarını üzen haberi duyurdu.

“AYAKLARINI HİSSEDİYOR”

Hogan’ın arkadaşı Kurt Angle yaptığı açıklamada, “Hogan yine sırtından ameliyat oldu. Alt vücut sinirleri kesilmiş. Alt vücudunu hissedemiyor, bu yüzden dolaşmak için baston kullanmak zorunda kalıyor. Baston kullandığını sanıyordum. bastonu çünkü ağrıları vardı. Sırtında ağrı yok. Hiçbir şeyi yok. “Hiçbir şey hissetmiyor. Bu yüzden artık bacaklarını hissetmiyor, bu yüzden bastonla yürümek zorunda kalıyor.” sözlerine yer verdi.

DÜNYANIN EN BİLİNEN GÜREŞÇİSİ OLDU

Amerikalı güreşçi Hulk Hogan, “dünyanın en tanınan güreş yıldızı ve 1980’lerin en popüler güreşçisi” olarak biliniyor. Profesyonel güreş kariyerine 1977 yılında başlayan Hogan, 1983 yılında Dünya Güreş Federasyonu’na katılarak dünya çapında tanınırlık kazandı.

5 KEZ FEDERASYON ŞAMPİYONU OLDU

Hogan, ilk koşusu sırasında beş federasyon şampiyonluğu kazandı ve federasyon tarihindeki en uzun ikinci rekoru elinde tuttu. Ayrıca 1990 ve 1991’de art arda Royal Rumble maçlarını kazanan ilk güreşçi oldu.

ROCKY’DE OYNADI

Ünlü güreşçi Hogan da oyunculuk yaptı. 1982 yapımı Rocky 3 imasındaki berbat adam rolünün ardından No Holds Barred, Suburban Commando ve Mr.

esme-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu