Haber

Başakşehir’den siyasi sloganlara tepki: Farklı amaçlara hizmet edenlerden uzak durmaya davet ediyoruz

Süper Lig’de F.Bahçe ile Beşiktaş’ın oynadığı maçlarda yükselen ‘Hükümet istifa’ sloganlarının ardından MHP lideri Devlet Bahçeli, futbol kulüplerine maçları seyircisiz oynamaları veya gerekli tedbirleri almaları için çağrıda bulundu. Kayseri spor Sloganlara tepki açıklamasının ardından Konyaspor, Alanyaspor, Ümraniyespor ve Sivasspor’un resmi hesaplarından paylaşımlar geldi. Adana Demirspor Lideri Murat Sancak, kişisel hesabından bir açıklama paylaştı.

“FARKLI AMAÇLARA HİZMET EDENLERDEN UZAK DURMAYA DAVET EDİYORUZ”

Medipol Başakşehir’den yapılan açıklamada, “Ülkemiz son yüzyılın en büyük felaketlerinden biriyle karşı karşıya. Başakşehir Futbol Kulübü olarak futbolun muazzam gücünü uyum için kullanmanın tam zamanı olduğuna inanıyoruz. Başarılar dileriz. Söylenecek söz, haykırılacak her söz birlik ve beraberlik içindir.” “Büyük bir felaketin yaralarını sarmaya çalıştığımız bu günlerde tüm futbolseverleri farklı ve faydasız amaçlara hizmet edenlerden uzak durmaya davet ediyoruz. Gelin bu felaketin yaralarını omuz omuza saralım.”

KULÜPLER BİRLİĞİ’NDEN ORTAK AÇIKLAMA

Ali Koç başkanlığındaki Kulüpler Birliği ortak açıklama yaptı. Yazılı açıklamada, “Spor kulüpleri siyasi kurum olmadığı gibi siyasi tartışmaların da parçası değildir. Bugüne kadar yaptığımız gibi spor dışında hiçbir alanda tartışma modülü olmak istemiyoruz.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu