Haber

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediyesi Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de Öğretmen-Aile Dernekleri ile buluştu

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’de Öğretmen-Aile Dernekleri ile bir araya geldi. Kurum, “Ben 31 Mart akşamı İstanbul belediye başkanı olmaya aday değilim. 31 Mart akşamı tüm İstanbulluların kardeşi ve evladı olmaya adayım. Milletimize sözler vermiş olsaydık” dedi. Ve bu sözleri tuttuk, artık bu tecrübe ve birikimle, nitelikli ekiplerimizle istişarede bulunarak, kavga etmeden bunu yapacağız.” Bahane üreterek hareket etmeden, elimizden gelen her türlü çabayı gösterme anlayışını ortaya koyacağız” dedi.

AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, Şişli’deki Darülaceze Başkanlığı’nda Okul Aile Birlikleri ile bir araya geldi. Programa Darülaceze Başkanı Hamza Cebeci ve okul müdürleri de Kuruma eşlik etti. Programda konuşan Kurum, ‘Öğretmenlerimize yaşanabilir bir İstanbul için kolları sıvadık. İstanbul artık zorluklar değil kolaylıklar şehri, geçim sancıları yerine refah şehri, öğretmenlerin zorluk çektiği bir şehir değil, huzur içinde yaşadıkları bir şehir olacaktır. 3 milyon öğrencimizin artık hiçbir şeye ihtiyacı kalmayacak. Onbinlerce öğretmenimiz trafikte büyük mağduriyet yaşayarak okula gidemeyecek. Çocuklarımızı, çocuklarımızı çok daha rahat bir şehirde, dertsiz, kaygısız bir İstanbul’da yetiştireceğiz. Bu sorumluluğun bilinciyle hareket ediyoruz. Çalışmalarımıza devam ediyoruz. Daha iyi, daha verimli eğitim koşullarıyla hem ailelerimizin hem de gençlerimizin umudu olmak için çalışıyoruz. Bu amaçla öncelikle yaşadığımız şehri güzelleştireceğiz. “7’den 70’e herkesin değer gördüğü, herkesin geleceğe umutla baktığı bir İstanbul için çalışacağız” dedi.

‘BÜTÜN İSTANBUL HALKININ KARDEŞİ VE ÇOCUĞU OLMAK İSTİYORUM’

Kurum, ‘Bizim sorumluluğumuz ne olursa olsun, bir kardeşiniz olarak bunu her zaman söylüyorum. Ben 31 Mart akşamı İstanbul belediye başkanı olmaya aday değilim. 31 Mart akşamı tüm İstanbulluların kardeşi ve evladı olmaya adayım. Daha önce nasıl çalıştıysak, zor zamanlarda milletimizin yanında olduğumuz gibi, Elazığ, Malatya ve İzmir depremlerinde de iki saat sonra milletimizin yardımına koştuk. Yine Kastamonu’da, Rize’de, Bartın’da, Giresun’da milletimize sözler verdiysek ve o sözleri tuttuysak, şimdi bu tecrübe ve bilgi birikimiyle, nitelikli kadromuzla birlikte İstanbul’un tarihinde olacağız, onun içinde olacağız. kültürün, sanatının içinde olacağız. . “Bir istişarede bulunulması durumunda tartışmadan, bahane üretmeden elimizden gelen her türlü çabayı gösterme anlayışını ortaya koyacağız” dedi.

merkezefendiajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu