Haber

Pendik’te bıçaklı saldırıya uğrayan kişi hayatını kaybetti

PENDİK’te evinin önünde bıçaklı saldırıya uğrayan Ömer Coşkun kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Ömer Coşkun’un saldırıya uğradığı anlar saniye saniye güvenlik kamerasına yansıdı.

İddiaya göre, Ömer Coşkun dün saat 17.00 sıralarında Pendik Çamçeşme Mahallesi’nde evinin önünde kimliği belirsiz bir kişi tarafından bıçaklı saldırıya uğradı. Saldırıda Ömer Coşkun kalbinden ve bacağından yaralanırken, saldırgan hızla olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine mahalleye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Ömer Coşkun, ağır yaralı olarak kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Polis ekipleri uzun süre etrafa bakındı.

SALDIRI ANI KAMERADA

Öte yandan yaşananlar çevredeki güvenlik kamerasına yansıdı. Görüntülerde bir kişinin eli belinde sokağa koştuğu, ardından Ömer Coşkun’un yere düştüğü ve saldırganın olay yerinden kaçtığı anlar var.

AİLESİ DURUMU ÖĞRENİNCE SINIR KRİZİ GEÇİRDİ. Sesleri duyup dışarı çıkan mahalle sakini Yaşar Balcı, “Bahçede oturuyorduk. Önce bağrışmalar duyduk. Çocuklar koşmaya başlayınca olay yerine gittik. Ömer Bey’i yerde yatarken gördüm. Düşündüm” intihar etmişti, ben sormadan önce ayağından ve kalbinden bıçaklandığını söylediler. Durumu oldukça kötüydü. Ağırdı. Kanamayı durdurmaya çalıştı arkadaşlar. Hızla ambulansı aradık. Sağlık ekipleri geldi ama durumu ağırdı. Çok kan aktı, kan kaybediyordu. Hareketsiz yatıyordu. Ailesi durumu öğrenince sınır krizi çıktı. Mahallede büyük panik yaşandı. Resmi şoför olduğunu söylüyorlar.” Polis saldırganı yakalamak için çalışma başlattı.

Görüntü dökümü: ——————— güvenlik kamerası görüntüsü-cep telefonu görüntüsü-yerde yatan yaralı-sağlık gruplarının müdahalesi -sokaktan görünüm -görüşme- genel ve detaylı resim

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu