Teknoloji

Overwatch 2 oyuncularına kötü haber! PvE modu iptal edildi

 
2016 yılında çıkan ve Blizzard tarafından oyunculara sunulan nişancı oyunu Overwatch’ın devamı niteliğindeki Overwatch 2 için geliştirilen PvE modu iptal edildi. Oyuncuların çevreye karşı mücadele edebileceği bu mod, bu noktada resmi olarak rafa kaldırıldı.
 
Oyuncular tarafından beklenen PvE modu
 
 
 
Duyuru, geçtiğimiz gün Twitch’te yayınlanan bir geliştirici yayını sırasında yapılmıştı. Bu yayın sırasında yönetici yapımcı Jared Neuss, oyunla ilgili gelecek planlarından bahsetti. Bu bağlamda şunları söyledi:
 
“PvE modundaki gelişmeler umduğumuz gibi gitmedi. Ekip, geliştirme sürecinde pek çok ilginç içerik oluşturdu. Gerçekten heyecan verici ve sıra dışı görevler derlendi. Yepyeni düşmanlar ve yetenekler de bu modda yer alıyor. dövüşmesi çok eğlenceli. Ama ne yazık ki sunabileceğiniz, Blizzard kalitesinde bir deneyim. Bu olmadı.”
 
PvE modu, Overwatch 2 ile gelen büyük eklemelerden biri olarak duyurulmuştu. Birçok oyuncunun bu moddan beklentileri yüksekti ve birçok oyuncu için Overwatch’tan Overwatch 2’ye geçişin temeli modlar olacaktı. Ancak bu noktada bu mod iptal edilmiş durumda.

sarkoyajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu