Yaşam

Nasıl karşılandı? Beyaz Show’un Yeniden Başlayacağını Duyan Kullanıcılardan Tepkiler

22 dönemdir evlerimize konuk olan ve 2018 yılında yayından kaldırılan Türk televizyon tarihinin en efsane programı Beyaz Show yeniden başlıyor. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk, programla ekranlara döneceğini bir televizyon programında duyurdu. Bu güzel haberin ardından sosyal medya adeta yıkıldı, yorumlar gecikmedi.

6 Aralık 1996’da Kanal D’de yayına başlayan Beyaz Show, yıllardır neredeyse tüm Türkiye’yi cuma geceleri izleyen bir eğlence programıydı.

Birçok ünlü ismin konuk olduğu Beyaz Show’a katılmayan ünlü kalmadı. Herkes en az bir kez o sandalyeye oturdu. Programı izlerken zamanın nasıl geçtiğini anlayamadık.

Bizim için öyle bir bağımlılıktı ki.

1996 yılında yayın hayatına başlayan fenomen program maalesef 4 Mayıs 2018 tarihinde yayından kaldırıldı. Bu karardan önce yeni bölümler uzun süre canlı yayınlanmıyordu. Nitekim 2015 yılında Ayşe Öğretmen temasından sonra bir daha eskiye dönememiştir.

Ve yıllar sonra Beyazıt Öztürk, katıldığı bir televizyon programında müjdeli haberi verdi. Öztürk, Beyaz Show’un yeniden başlayacağını duyurdu.

Tabi bu haberden sonra ortalık adeta yıkıldı. Kullanıcılar Beyaz Show’u yorumsuz bırakmadı:

Bu haberi nasıl buldunuz? Özledin mi?

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu