Haber

Kütahya’da ‘kentini kendin tasarla’ sonuçlandı

KÜTAHYA (İGFA) – Kuruluşun ve Kurtuluşun kenti olan Kütahya için çalışmalarını aralıksız sürdüren belediyenin düzenlediği tasarım yarışı büyük ilgi gördü.

Seçici heyet üyelerince yapılan değerlendirmeler sonucu, mükafata layık görülen ve sergilenmeye hak kazanan dizaynlar muhakkak oldu.

30 Kasım 2022 tarihinde yapılacak olan Ödül Merasimi, Kütahya Belediyesi Meclis Salonu’nda saat 15.00’de yapılacak.

Sergilenmeye hak kazanan dizaynlar ise Kütahya Belediyesi Meclis Salonu’nda sergilenecek.

Kentini Kendin Tasarla BENİM KÜTAHYA’M Bilgilendirme Levhası ve Tabela Tasarım Yarışması’nda 1. Kategoride Muvaffakiyet Mükafatını Gülsüm Atasoy, Mansiyon Mükafatını Rabia Eğiren, Teşvik Mükafatını ise İmren Kava Keyifli kazandı.

2. Kategoride ise Muvaffakiyet Mükafatını Merve Buldaç, Mansiyon Mükafatını Gizem Açgül, Teşvik Mükafatını Muzaffer Sicimoğlu kazandı.

Türkiye Belediyeler Birliği tarafından, “İlan ve Reklam Materyallerinin Kent Estetiğini Geliştirecek ve Görsel Kirliliğe Neden Olmayacak Şekilde Düzenlenmesi ve Tabelalarda Türkçe’nin Güzel Kullanımı” bahisli Proje Yarışması’nda, ödül alan Kütahya Belediyesi Etüd ve Proje Müdürlüğü’nün düzenlediği yarışta, kent kültürünün ve kamusal alanların oluşumunda Kütahyalı vatandaşların etkin rol almasını sağlandı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu