Haber

Karamollaoğlu: Milletimize verdiğimiz sözün arkasındayız

SAADET Partisi Genel Başkanı Temel Karamollaoğlu, “Halkımızın mekanı cennet olsun. Milletimize verdiğimiz sözümüzün arkasındayız. Aynı inanç, kararlılık ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz” dedi.

Karamollaoğlu, Twitter hesabından açıklama yaptı. Karamollaoğlu, “Aziz milletimizin teşvik ve desteğiyle, aziz milletimizin sorunlarını irdelemek üzere büyük bir kararlılıkla çıktığımız bu kutlu yolculuğa, her yıl sonrasında kamuoyu ile paylaştığımız ortak metnimizden de anlaşılacağı üzere,” dedi. Genel liderler dünkü son toplantımızda imzalarını atarken, TBMM’nin 28’inci dönemi ve 13’üncü Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde ortak cumhurbaşkanı adayımız ve geçiş süreci yol haritası konusunda ortak mutabakata vardık. 6 Mart Pazartesi günü Saadet Partimizin lojmanı altındaki bir yere geleceğiz.Halkımız mutlu olsun.Milletine verdiğimiz sözün arkasındayız.Adil inanç, azim ve kararlılıkla yolumuza devam ediyoruz. .”

5. PARTİNİN GENEL LİDERİ YARIN ÇIKACAK

Öte yandan Pazartesi günü yapılacak toplantı öncesinde Millet İttifakını oluşturan geleceğin DEVA, CHP, Demokrat Parti ve Saadet Partisi liderlerinin saat 17.00’de Saadet Partisi Genel Merkezi’nde toplanacağı öğrenildi.

haber-yaprakli.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu