Haber

Galatasaray Kongre Üyesi Andre Onana hakkında çarpıcı iddia!

UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu’ndaki temsilcimiz Galatasaray, 29 Kasım Çarşamba günü saat 20.45’te İngiltere grubuyla karşılaşacak.

Ali Sami Yen Spor Kompleksi’nde oynanacak bu maç öncesinde Manchester United’ın kalecisi Andre Onana için çarpıcı bir iddia ortaya atıldı.

Kulüp Kongre Üyesi Kerim Bahadır Şeker, Onana’nın Galatasaray ile İstanbul’da oynanacak maça gelmemek için sakatlık numarası yaptığını iddia etti.

“Galatasaray maçına gelmiyormuş gibi davranıyor!”

Kerem Bahadır Şeker’in paylaşımı şöyle:

Manchester United Kalecisi Andre Onana sakatlık rolünde oynuyor. Türkiye’de tutuklanacağını bildiği için İstanbul’daki Galatasaray maçına gelmiyormuş gibi davranıyor!

Beni dolandıran Andre Onana isimli futbolcu hakkında, futbolcular Dany Nounkeu ve Cedric Leandre Tchoumbe Fankam ve birkaç arkadaşı hakkında pazartesi günü İstanbul Adliyesi’ne suç duyurusunda bulunacağım. Kamuoyuna duyurulur!

Dipnot: Sahte vs. Kendilerine ait olmadığını, kendilerine ait olduğunu belirten ses kayıtları, ekran görüntüleri ve mesajlar bulunmaktadır.

Milli maçta sakatlandı

Manchester United’ın kalecisi Andre Onana, 2026 Dünya Kupası Afrika Elemeleri D Grubu’nda oynanan Kamerun – Mauritius maçında sakatlandı.

Adduktor kasında gerginlik olduğu bildirilen Onana’nın yerine maçın 82. dakikasında Fabrice Ondoa oyuna girdi. 27 yaşındaki kalecinin durumu, yapılacak incelemelerin ardından netlik kazanacak.

haber-lacin.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu