Teknoloji

Cyberpunk 2077’nin System Killer Overdrive Modu Yayınlandı: En Güçlü Bilgisayarlara Bile Meydan Okuyun

Özellikle sıkıntılı çıkışıyla pek çok kişinin hakkını veren Cyberpunk 2077’nin görselliği ve atmosferi hakkında ne söylersek söyleyelim çok az eleştiri yapabiliriz. Tüm bu deneyimi bir üst seviyeye taşıyacak olan Cyberpunk 2077’nin Overdrive modu nihayet çıktı.

Cyberpunk 2077’nin sıkıntılı çıkışını hepimiz biliyoruz.

CD Project Red tarafından geliştirilen oyun, özellikle eski nesil konsollarda pek çok sorunla karşılaşıyordu ve diğer oyuncularda bolca bug ve crash yaşıyordu.

CD Project Red ekibi oyun üzerinde çalışmaya devam ediyor.

Oyuna getirilen yeni güncellemeler ile sorunlar büyük ölçüde ortadan kaldırılıyor ve yapay zeka geliştirmeleri üzerine bahisler yapılıyor.

Cyberpunk 2077’nin Overdrive modu da geçtiğimiz günlerde duyurulmuştu.

Oyunculara çok daha iyileştirilmiş bir görsellik, çok daha gerçekçi ışıklandırma, yansımalar ve dolayısıyla atmosfere katkı sağlayacak bir unsur sunan güncelleme, geçtiğimiz gün yayınlandı.

Cyberpunk 2077’nin Overdrive modu, RTX tabanından bile çekici bir görsel sunuyor.

Ancak, bu modu oynamak herkes için değildir.

Çünkü Cyberpunk 2077’nin Overdrive modu için minimum sistem gereksinimleri RTX 3090 ekran kartı. Bunun sizi aştığını düşünüyorsanız bekleyin çünkü Cyberpunk 2077 Overdrive modunu önerilen sistem gereksinimleri ile deneyimlemek için RTX 40 serisi ekran kartlarından birine ihtiyacınız var. Kısacası eskisi gibi devam ediyoruz…

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu