Haber

Başkan Sandal’a şampiyonluk kupasını Bayraklı’nın gençleri getirdi

Spor Yaptıkları yatırımlar ve elde ettikleri başarılarla fark yaratan Bayraklılı gençlerden oluşan Nafiz Gürman Spor Kulübü Futbol Takımı, Başkan Serdar Sandal’a 1. Amatör Lig şampiyonluk kupasını getirerek desteğinden dolayı teşekkür etti. Bayraklı gençlerin başarısından gurur duyduklarını ifade eden Sandal, amatör kulüplere desteğin devam edeceğini belirterek, bir üst ligde mücadele edecek futbolculara ve teknik heyete başarılar diledi.

Nafiz Gürman Spor Kulübü Futbol Takım Lideri Osman Harman, Teknik Müdür Cihan Demir, oyuncular ve teknik heyet Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal’ı ziyaret etti. Başkan Sandal’a şampiyonluk kupasını getiren, kadro ve amatör kadrosuna kattı spor Desteklerinden dolayı kulüplerine teşekkür eden sporcular, yeni dönemde de başarı sözü verdi. Kulüp Başkanı Harman, “Süper Amatör Lig’de Bayraklı’yı en iyi şekilde temsil edeceğiz. Bayraklı’nın bu ligdeki tek takımı olmaktan gurur duyuyoruz. Size ve emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Yeni sezonda yine kupa.”

Serdar Sandal: “Yardımlarımızı sürdüreceğiz”

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, “Bizim için büyük bir mutluluk. Bayraklı’yı bir üst ligde temsil edecek olmanız büyük bir onur. Bayraklı Belediyesi olarak her mahallemizde genç ve amatör spor kulüplerimizin yanında olmaya devam edeceğiz. İlçemizdeki gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmelerini sağlamak için yaptığınız katkılardan dolayı teşekkür ederiz.” Bunun için ayrıca teşekkür etmek isterim. Yeni sezonda tüm ekibe başarılar diliyorum” dedi. – İZMİR

sultanhisarhaber.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu