Yaşam

Asi Prens’ten bomba itiraflar peş peşe! Yardım yürüyüşü sırasında donmuş cinsel organ

Prens Harry 10 Ocak’ta raflarda yerini alacak olan “Yedek” adlı anı defterindeki yazıları basına sızdı. kraliyetle bağları koparmak Prens Harry Özel hayatına dair çarpıcı itirafların yer aldığı kitap, tüm sırları ortaya çıkardı. Moda yazarı Pelin Kaya’nın paylaştığı bilgiler arasında, Harry’nin hayatı boyunca maruz kaldığı zorbalık ve babasını anlatan kitabı ortaya çıktı. Kral Charlesİşte Prenses Diana’ya söylediği sözler.

. Prens Harry Meghan Markle hakkında hararetli bir tartışma sırasında William’ın Meghan’ı sert ve kaba olarak adlandırdığı ve onu yakasından yakalayıp yere fırlattığı iddia ediliyor. Sıyrıklar ve morluklar da dahil olmak üzere gözle görülür yaralanmalara neden olduğu iddia ediliyor.

. Prens Harrygerçek babasının Prenses Diana’nın eski kız arkadaşı Binbaşı James Hewitt olduğu yönündeki spekülasyonların ortasında büyümüştü. Kral Charleso dönemin Prens Harry Sadist şakalar yaptığını ima ediyordu. ve babasının James Hewitt olduğunu.

.Bekaretini 17 yaşında yaşlı bir bayanla birlikte olduğu için kaybettiğini söyledi. Prens Harry , kadının kendisine genç bir aygır gibi davrandığını ve poposuna tokat attığını iddia etti. Prens Harry ayrıca gençken yasaklanmış eşyaları kullandığını da itiraf ediyor.

. Kral Charles’ın ikinci çocuğu 1984’te doğduğunda Diana’ya “Seninle işim bitti” dedi. Diana’nın ölümünden sonra babası Harry’ye hiç sarılmadı.

.Prens Harry, annesi Diana’nın ölmediğini, ölümünün basından kaçmak için bir kurgu olduğunu ve o gün yaşananları öğrenmek için yıllarını harcadı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu